Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά, ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Ακραία περιστατικά είναι να φύγεις από την σκηνή, να γδυθείς, να περάσεις έναν δρόμο, να μπεις στην θάλασσα γυμνός και να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κοργιαλάς: «Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά, ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

Συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, παραχώρησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο τραγουδιστής που έχει αφήσει το δικό του "σημάδι" στην μουσική, πλέον έχει φύγει από την Αθήνα και μένει μόνιμα στην Ναύπακτο. Μάλιστα, για αρκετό διάστημα μαζί του έμενε και ο γιος του, ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχει γυρίσει στην μητέρα του. Για το συγκεκριμένο γεγονός είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή και είχε "λυγίσει".

Μίλησε λοιπό, τόσο για την ηλικία του, καθώς έφτασε τα 50, ενώ μίλησε και για τα χρόνια που έχουν περάσει γρήγορα. Επίσης, ανακοίνωσε όλα τα νέα του επαγγελματικά βήματα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Κοργιαλά

«Έχουν γίνει πολλά ακραία, δεν μπορώ να πω. Ακραία είναι να φύγεις από την σκηνή, να γδυθείς, να φύγεις ευθεία, να περάσεις έναν δρόμο, να μπεις στην θάλασσα γυμνός και να ακολουθήσει όλος ο κόσμος από πίσω. Άλλη ερώτηση;», αποκάλυψε αρχικά σε ερώτηση για το αν στα τόσα πολλά χρόνια καριέρας του έχει ζήσει ακραία περιστατικά πάνω στην πίστα,

Σχετικά με το αν θα συνεργαζόταν με λαϊκό τραγουδιστή: «Παλιά δεν θα δεχόμουν (να συνεργαστώ με λαϊκό τραγουδιστή). Τώρα ναι. Έχει γίνει τέτοιος αχταρμάς στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας, που δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου για κάτι άλλο. Επίσης, σε αυτές τις μεγάλες πίστες υπάρχουν άνθρωποι που είναι πραγματικά πάρα πολύ καλοί. Θα πήγαινα με τον Νίκο Βέρτη»

Όσον αφορά τη νέα του καθημερινότητα, αποκάλυψε πως είναι αφιερωμένη κυρίως στο γιο του όταν μένουν μαζί, ενώ σε ερώτηση για το αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί, αποκάλυψε πως ούτε καν το έχει σκεφτεί.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχουν ακουστεί διάφορα για τον ίδιο, γέλασε και απάντησε: «Θες να ανοίξω σάκο; Έχει ειπωθεί ότι έπαιρνα ναρκωτικά, ότι είμαι ομοφυλόφιλος. Γέλαγα»

«Οι γυναίκες δεν αφήνετε να μείνει κάτι κρυφό. Τελείωσε η απάντηση, νομίζω την έδωσε. Εγώ ο καημένος δεν μιλούσα ποτέ», ανέφερε στο τέλος για την προσωπική του ζωή που είχε γίνει γνωστή.