«Ο γιος μου...» - Βγήκε στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό μας" και ξέσπασε σε κλάματα

Τα συγκινητικά του λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο γιος μου...» - Βγήκε στην κάμερα της εκπομπής

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος σχολίασε όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το γιο του, που έχει αποκτήσει με την Φωτεινη Ψυχίδου.

Ο καλλιτέχνης, αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά λόγια για τη σχέση που έχει με το παιδί του που έμεναν μαζί στην Ναύπακτο, λέγοντας πως είναι ο κόσμος του, ενώ δάκρυσε όταν σχολίασε το γεγονός πως πλέον γύρισε στην Αθήνα με τη μαμά του.

Τα συγκινητικά λόγια του Δημήτρη Κοργιαλά

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει» εξομολογήθηκε.

«Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί», αποκάλυψε λέγοντας πως πλέον δεν μένουν μαζί στην Ναύπακτο.

Σε ερώτηση για το εάν διατηρεί καλές επαφές με τις πρώην του, ο απαντά: «Είσαι τρελή που έχω καλές σχέσεις; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά… επαφή μηδέν (δείτε το λόγο)».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις».

Η εξομολόγηση της Φωτεινής Ψυχίδου για τον Δημήτρη Κοργιαλά

Έδωσε απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά που αφορούν την σχέση της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ενώ ξεκαθάρισε και ποιος έχει την επιμέλεια του γιου της. Ο λόγος για την Φωτεινή Ψυχίδου που έδωσε μια πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και το περιοδικό Secret.

«Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ. Ούτε καν είχαμε συμβίωση. Δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει. Έχουμε τον Θανάση, το παιδί μας, να μας ενώνει. Ο Δημήτρης είναι καταπληκτικός μπαμπάς και για μένα είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Πραγματικά μου στέκεται στα δύσκολα. Είναι μια σχέση ζωής» δηλώνει η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά στον γιο τους, όπως αποκαλύπτει η Φωτεινή Ψυχίδου, μένει με τον Δημήτρη Κοργιαλά στη Ναύπακτο αφού όταν ξεκίνησε η πανδημία θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο το περιβάλλον εκεί. Βέβαια, έχει καθημερινή επαφή μαζί του και περιμένει κάποια στιγμή να γυρίσουν και πάλι στην Αθήνα.

«Το παιδί μας το έχει ο Δημήτρης στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει με τον παππού, τη γιαγιά και τα ξαδέλφια του και αυτό συνέβη λόγω πανδημίας. Προσπαθώ να γυρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα. Εγώ δουλεύω πολλές ώρες την ημέρα και ήταν προτιμότερο να είναι κοντά στον πατέρα του και τους γονείς του σε ένα προστατευμένο περιβάλλον» εξηγεί η Φωτεινή Ψυχίδου.

Ψυχίδου - Κοργιαλάς