Άφησαν τα γυρίσματα του "Μαύρου Ρόδου" στην μέση - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Ποια πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλια της;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Φώτο: facebook / Κοινον Καρυτινων
Φώτο: facebook / Κοινον Καρυτινων

Η δραματική σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας λεπτό με τον σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς, να χαίρονται που βρίσκονται σε αυτό το cast.

Βέβαια, μετά από τόσα επεισόδια και με το πέρασμα του χρόνου, όλο και κάποιος θα έχει γενέθλια ή γιορτή. Η τυχερή που είχε γενέθλια σήμερα (27/4) ήταν η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η οποία θέλησε να κρατήσει για πάντα στην μνήμη της αυτή την μέρα και τον τόπο, τράβηξε μια φωτογραφία, καθώς η ομάδα της δραματικής σειράς, της έκαναν τούρτα έκπληξη.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και από το πρώτο κιόλας λεπτό έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τους θαυμαστές της σειράς και της ίδιας να τις δίνουν χαρμόσυνες ευχές για αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Η φωτογραφία με την έκπληξη της Παπαθεοδώρου για τα γενέθλια της στα γυρίσματα

Να υπενθυμίσουμε ότι η Φωτεινή Παπαθεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''ΤύποςTV'' και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με την πρωταγωνίστρια από τη σειρά ''Μαύρο ρόδο'' να ανοίγει την καρδιά της σχετικά με τη διαδρομή της στην υποκριτική.

Είναι γνωστό, πως η ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε πιο μικρές παραγωγές του εξωτερικού, ωστόσο η ευκαιρία, που είχε φέτος και ο ρόλος, που της έδωσαν από το Mega την απογείωσαν με την ίδια να περιγράφει τις αντιδράσεις, που δέχεται από το κοινό.

Δείτε εδώ επίσης: «Είσαι τελειωμένος τώρα πια» - Σοκ στο Μαύρο Ρόδο! Βάφει τα χέρια του με αίμα;

Σε άγχωσε-φόβισε το ότι θα πρέπει να υποδυθείς μία μοναχή;

Με φόβισε αρχικά, γιατί η ζωή μιας μοναχής είναι κάτι πολύ μακριά από τη δική μου ζωή και δεν ήξερα από πού να αρχίσω! Για έναν τέτοιο ρόλο χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα παραπάνω κατά την προετοιμασία. Οι καθημερινές τελετουργίες και συνήθειες των μοναχών, ο τρόπος που μιλάνε, οι λέξεις που χρησιμοποιούν, τα κίνητρά τους διαφέρουν τόσο πολύ από τη δική μου ζωή που έπρεπε να κάνω περισσότερη προσπάθεια για να νιώσω ενσυναίσθηση προς την Ελισάβετ και να την υποδυθώ με αληθοφάνεια.

Η ηρωίδα σε έφερε πιο κοντά με τη θρησκεία; Σε έκανε να αναζητήσεις, ίσως, σημεία και κεφάλαια που δεν είχες κάνει μέχρι τώρα;

Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με την εκκλησία. Αλλά πάντα ενδιαφερόμουν να μάθω για τη θρησκεία. Η θρησκεία έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των πολιτισμών στην ιστορία όλου του κόσμου και συνεχίζει, φυσικά, να επηρεάζει τον σύγχρονο κόσμο. Η Ελισάβετ με έφερε πιο κοντά στο κομμάτι του μοναχισμού για το οποίο ήξερα πολύ λίγα.

Νομίζω έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μας πεις για τα μηνύματα που σου στέλνουν ή τι σου λένε στον δρόμο.

Χαίρομαι πολύ που ο κόσμος αγαπάει τόσο πολύ το «Μαύρο Ρόδο». Τα μηνύματά τους είναι πάντα πολύ όμορφα, αν και κάποιες φορές περιλαμβάνουν και ένα παράπονο για τις επιλογές της Ελισάβετ. Στον δρόμο πολλές φορές απλά φωνάζουν: «Καλέ! Η καλόγρια!».

Κάποιος με είχε ρωτήσει στα αστεία: «πού πάω για το μοναστήρι;». Κάποιες φορές θέλουν να δουν αν μοιάζω στην Ελισάβετ στην πραγματική μου ζωή. Μια κυρία με ρώτησε αν είχα πάντα τον Θεό μέσα μου ή αν τον βρήκα τώρα. Κυριαρχεί, όμως, μία ερώτηση: «Στο τέλος, η Ελισάβετ και ο Πέτρος θα είναι μαζί;».

Οι επόμενες 23-27/4 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο