«Με την Σίσσυ τα πάμε...» - Η Ελένη Βουλγαράκη απαντά πρώτη φορά για την σχέση της με την Χρηστίδου

Όλα όσα είπε στο κανάλι του Star!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Με την Σίσσυ τα πάμε...» - Η Ελένη Βουλγαράκη απαντά πρώτη φορά για την σχέση της με την Χρηστίδου

Το πρωί της Πέμπτης (27/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Ελένη Βουλγαράκη. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή του Star, για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη, που πρόσφατα είχαν ακουστεί φήμες για το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, τις σχέσεις που έχει μαζί της, αλλά και όλα όσα έχει στο μυαλό της μέχρι τώρα.

Η αλήθεια για το επαγγελματικό μέλλον της Ελένης Βουλγαράκη

«Δεν έχω κάνει ακόμα συζητήσεις για του χρόνου. Είναι πολύ νωρίς για μένα, δεν έχω ξεκινήσει ακόμα. Η πρόθεση μου γενικά είναι να κάνω μια συζήτηση, εννοείται, πρώτα με την Σίσσυ Χρηστίδου και με το κανάλι. Οι σχέσεις μας είναι υπέροχες, είναι άψογες και έχουμε αναπτύξει μια πολύ ουσιαστική και ανθρώπινη σχέση όλα αυτά τα πέντε χρόνια. Είναι μια σχέση που πιστεύω ότι θα διατηρηθεί στον χρόνο γιατί έχουμε μοιραστεί πάρα πολλά», είπε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

«Η αλήθεια είναι ότι με ζορίζει λιγάκι η ενημέρωση στην εκπομπή. Δεν νιώθω ότι είναι στα χωράφια μου αλλά προσπαθώ και την παρακολουθώ όπως όλοι μας. Απλά εγώ νιώθω πιο ασφαλής στην ψυχαγωγία. Δεν νιώθω ότι η ενημέρωση είναι ένα κομμάτι το οποίο μπορώ να υποστηρίξω. Εννοώ δηλαδή ότι, αν κοιτάξω οτιδήποτε μελλοντικά γιατί δεν ξέρω τι θα προκύψει, θα ήθελα να είναι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Δεν θα έκανα ποτέ δελτίο ειδήσεων, προφανώς όχι», τόνισε.

Να υπενθυμίσουμε ότι με χαμόγελα και πολύ κέφι ξεκίνησε 26/3 το πρωί η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι με τη Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε χθες). Φυσικά, η παρουσιάστρια καλημέρισε με διάθεση τους τηλεθεατές, ωστόσο αμέσως μετά έσπευσε να κάνει μια μικρή παρατήρηση στην ομάδα της.

Συγκεκριμένα, τους ρώτησε τι συμβαίνει, καθώς είδε μία περίεργη κινητικότητα και έντονους ψιθύρους από την πλευρά τους αλλά και αρκετά χαχανιτά. Πρωταγωνιστές ήταν ο Παύλος Σταματόπουλος και η Ελένη Βουλγαράκη, οι οποίοι εξακολουθούσαν να μιλούν παρά το γεγονός πως είχε ξεκινήσει η εκπομπή.

Όταν τούς ρώτησε λοιπόν η Σίσσυ Χρηστίδου τι συμβαίνει, ο Παύλος Σταματόπουλος της αποκάλυψε τι ακριβώς είχε προηγηθεί. Ειδικότερα, όπως είπε, η Ελένη Βουλγαράκη ρώτησε τι θα μαγείρευε στον αέρα της εκπομπής ο Χρήστος Βέργαδος και εκείνος της είπε ότι κάτι ετοίμαζε με πραλίνα.

Τότε, η δημοσιογράφος ξεκίνησε να ψάχνει την σκαλέτα της εκπομπής και είδε ότι ο σεφ θα έφτιαχνε ντολμαδάκια και με απορία ρώτησε τον Παύλο: «Ντολμαδάκια πραλίνα;» για να πάρει το σχόλιο του δημοσιογράφου: «Από τύχη κάνει αυτή τη δουλειά αυτό το κορίτσι» κάνοντας φυσικά τόσο την ίδια όσο και το πάνελ να ξεσπάσει σε γέλια.