Πήρε στην αγκαλιά του το πρώτο του εγγόνι - Αστέρας του Hollywood έγινε παππούς

Πανευτυχής!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πήρε στην αγκαλιά του το πρώτο του εγγόνι - Αστέρας του Hollywood έγινε παππούς

Χαμός έγινε γίνει στον ξένο Τύπο με την χαρμόσυνη είδηση της γέννησης ενός παιδιού, απόγονος μεγάλου αστέρα του Hollywood. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός μπορεί να έχει πέντε κόρες, αλλά ήρθε στον κόσμο, το πρώτο του εγγόνι και αυτό είναι για άλλη μια φορά... κορίτσι.

Η πρωτότοκη κόρη του ηθοποιού, ήταν εκείνη που τον έκανε γονέα για πρώτη φορά, αλλά και παππού. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μοιράστηκε τη φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της και έκανε γνωστή την είδηση.

Διαβάστε επίσης: Γνωστό ζευγάρι της showbiz περιμένει παιδί για τρίτη φορά - Η μανούλα δηλώνει πανευτυχής

Ο ηθοποιός που έγινε παππούς για πρώτη φορά

Ο λόγος φυσικά για τον... Μπρούς Γουίλι!

Λίγα λόγια για την προσωπική ζωή του Μπρούς Γουίλις

Στην πρεμιέρα της ταινίας Stakeout, ο Γουίλις συναντήθηκε με την ηθοποιό Ντέμι Μουρ. Παντρεύτηκαν στις 21 Νοεμβρίου 1987 και απέκτησαν τρεις κόρες : Ρούμερ Γουίλις (16 Αυγούστου 1988), Σκάουτ (20 Ιουλίου 1991) και Ταλούλαχ (3 Φεβρουαρίου 1994). Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 24 Ιουνίου 1998 και υπέβαλλαν αίτηση διαζυγίου στις 18 Οκτωβρίου 2000. Σχετικά με το διαζύγιο, ο Γουίλις δήλωσε : "Ένιωσα ότι είχα αποτύχει ως σύζυγος και ως πατέρας επειδή δεν μπόρεσα να το κάνω να πετύχει".

Ευχαρίστησε τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ που τον βοήθησε να ξεπεράσει τον χωρισμό του. Ο Γουίλις έχει διατηρήσει μια στενή σχέση τόσο με την ίδια την Μουρ όσο και με τον τρίτο της σύζυγο, τον ηθοποιό Άστον Κούτσερ, και παρευρέθηκε στον γάμο τους.

Ο Γουίλις αρραβωνιάστηκε με την ηθοποιό Μπρουκ Μπερνς μέχρι που έληξαν τη σχέση τους το 2004 μετά από δέκα μήνες που ήταν μαζί. Παντρεύτηκε το μοντέλο Έμα Χέμινγκ στις 21 Μαρτίου 2009. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι τρεις κόρες του, η Ντέμι Μουρ και ο Άστον Κούτσερ.

Η τελετή δεν ήταν νομικώς αποδεκτή και έτσι το ζευγάρι παντρεύτηκε ξανά με πολιτικό γάμο στο Μπέβερλυ Χιλς, έξι μέρες αργότερα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κόρες : την Μαμπέλ Ρέι Γουίλις (2012) και την Έβελυν Πεν Γουίλις (2014).