«Ήμασταν οι πρώτοι με την Λένα που...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Ζαμπετάκη για την Δροσάκη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ήμασταν οι πρώτοι με την Λένα που...» - Η αποκάλυψη του Λευτέρη Ζαμπετάκη για την Δροσάκη

Το πρωί της Πέμπτης (27/4) την ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Ζαμπετάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του OPEN, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε και είχε τεράστια επιτυχία, αλλά και στην Λένα Δροσάκη.

Διαβάστε επίσης: «Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει» - Η Δροσάκη ξεκαθάρισε πρώτη φορά τις σχέσεις της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Τα λόγια του Λευτέρη Ζαμπετάκη για την Λένα Δροσάκη

«Με τον ρόλο στη «Γη της ελιάς» δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Αυτός ο ρόλος προέκυψε επειδή υπήρχε ο κακός στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Με παίρνουν λοιπόν από τη σειρά και μου λέει ο Ανδρέας Γεωργίου, «μπορείς να το κάνεις». Του λέω «σαν ηθοποιός μπορώ να το κάνω αλλά…». Δεν ήθελα καθόλου να το κάνω στην αρχή, αυτό ήταν και το πρώτο που είπα μόλις μου το είπαν. Δεν με φόβισε, δεν μπορώ όμως να το διανοηθώ αυτό γενικά να συμβαίνει», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ζαμπετάκης.

«Με μπλόκαρε πάρα πολύ γιατί δεν ήθελα καθόλου να μπω στη διαδικασία του να γνωρίσω αυτόν τον χαρακτήρα. Δεν με ενδιέφερε καθόλου και δυσκολεύτηκα πολύ. Είπα από την αρχή «όχι, δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία, δεν θέλω να μην περνάω καλά.

Μετά όμως από μια βδομάδα που το συζητούσαμε, μου λέει «εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί ξέρει ο κόσμος ποιος είσαι, τι ευαισθησίες έχεις» και το είδα λίγο ως πρότζεκτ. Πρώτον ως ηθοποιός να το κάνω σαν πρόκληση τόσο κόντρα και δεύτερον το είδα λίγο κοινωνικά. Επειδή μέσα από τη σειρά του «Κάνε ότι κοιμάσαι» συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος άρχισε να αντιλαμβάνεται πραγματικά τι συμβαίνει στα σχολεία, τι συμβαίνει στο σπίτι με τα παιδιά, δημιουργώντας μια αφύπνιση στους γονείς. Το είδα λοιπόν έτσι. Καταρχήν ξέρουμε ότι συμβαίνει δίπλα μας και επίσης ο κακοποιητής μπορεί να είναι με αγγελικό πρόσωπο ο διάβολος ο ίδιος», τόνισε ο ηθοποιός.

«Θα το πω εδώ και θα κλείσει, επειδή έχει τελειώσει. Ήμασταν οι πρώτοι εγώ και η Λένα που σταθήκαμε στα πόδια μας και σηκώσαμε ανάστημα σε όλο αυτό. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου, γιατί η εξωστρέφεια τελικά είναι λυτρωτική. Ο λόγος που μιλάω για όλα, την κατάθλιψη, το bullying, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές είναι διότι είναι λυτρωτικό», ανέφερε.