Δυστυχώς: «Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι...» - Ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε το τέλος

«Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δυστυχώς: «Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι...» - Ο Γιώργος Καράβας ανακοίνωσε το τέλος

Το GNTM είναι ένα σόου το οποίο ο κόσμος αγαπά να βλέπει και κάθε χρονιά συντονίζεται για να παρακολουθήσει με ενδιαφέρον τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζουν τα νέα κορίτσια για να μπορέσουν να αφήσουν το στίγμα τους στον χώρο της μόδας. Αυτή η χρονιά, όμως, δεν πήγε όσο καλά θα περίμενε κανείς σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης και άρχισαν να ακούγονται φήμες πως ίσως και να μην βγει ξανά στον αέρα, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, το γεγονός πως η Βίκυ Καγιά έληξε την σχέση της με το κανάλι του STAR παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για το τηλεοπτικό αυτό διαζύγιο). Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις είναι ακόμα μετέωρες και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά τι θα συμβεί.

Ο Γιώργος Καράβας, που υπήρξε coach, αλλά και κριτής την τελευταία χρονιά του παιχνιδιού, βρέθηκε ως καλεσμένος στο Night Out του MEGA το βράδυ της Πέμπτης 27/4 και μίλησε για το συγκεκριμένο σόου, κάνοντας μία αποκάλυψη βόμβα για το δικό του μέλλον σε αυτό, αλλά και για την συνεργασία του με τον σταθμό.

Τέλος από το GNTM ο Γιώργος Καράβας;

«Με πετυχαίνεις σε μία φάση στην οποία είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που έχουμε την συνεργασία, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο.

Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και διάφορες άλλες κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, έγινε το live του τελικού, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%.

Το GNTM είναι σαφέστατα ένα πρόγραμμα που έχω αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει είτε δεν γίνει το GNTM, νομίζω ότι για μένα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, έχει τελειώσει», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, το παρακολουθώ, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό το οποίο θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι που θα έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, γιατί όχι και στην παρουσίαση».

«Δεν το έχω σκεφτεί», είπε στο τέλος για το ενδεχόμενο να τον δούμε κριτή σε κάποιο άλλο σόου.

Διαβάστε επίσης: «Με τεράστια χαρά σας ανακοινώνω...» - Μεγάλωσε η οικογένεια του Γιώργου Καράβα και της Ραφαέλας Ψαρρού