Aυτή η νύχτα μένει: «Δεν υπάρχει, υποκλίνομαι!» - Το twitter αποθέωσε την Τσιλιμπίου για τη σκηνή στο ψυχιατρείο

Αμέτρητα σχόλια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Aυτή η νύχτα μένει: «Δεν υπάρχει, υποκλίνομαι!» - Το twitter αποθέωσε την Τσιλιμπίου για τη σκηνή στο ψυχιατρείο

Το βράδυ της Πέμπτης 27/4 προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει'' με τις εξελίξεις να είναι για μία ακόμη φορά καταιγιστικές και μάλιστα οι σκηνές, που προβλήθηκαν ''έκοψαν'' για πολλοστή φορά την ανάσα!

Εάν κρίνουμε από το twitter και τα σχόλια, στην κορυφή των καλύτερων ερμηνειών βρίσκεται η Μυρτώ με τους χρήστες να αποθεώνουν τη σκηνή, που γυρίστηκε με την ίδια στο ψυχιατρείο. Τόσο ο τρόπος, που έπαιξε η ίδια ήταν συγκλονιστικός, όσο και η περίθαλψη, που είδαμε να δέχεται από τον Πόντικα δημιούργησε πολλά σχόλια στην πλατφόρμα (δείτε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας).

Οι αντιδράσεις στο twitter για τη Μυρτώ στη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

«Η Μυρτώ είναι έγκυος από τον γιο σου»

Κανείς δεν γνωρίζει τις τραγικές στιγμές που ζει η Ζέτα στα χέρια του Ντόκου, η οποία προσπαθεί να σώσει τη ζωή της και να γλιτώσει από τη μανία του. Στο μεταξύ, ο Θοδωράκης που δεν θέλει να έχει μυστικά από τη Διαμάντω, της αποκαλύπτει πως κάνει κινήσεις ενάντια στον Διαγόρα. Τότε εκείνη γίνεται έξω φρενών καθώς του είχε ζητήσει να μην ανακατευτεί: «Σου είπα να μείνεις μακριά του. Είναι επικίνδυνος, δεν το καταλαβαίνεις; Κινδυνεύεις και φοβάμαι! Αν σε καταλάβει και σε βάλει στο μάτι είναι ικανός να σε σκοτώσει!

Τρέμω να μη σε χάσω», του λέει. Στο μεταξύ, ο εφιάλτης για τη Μυρτώ επιστρέφει, όταν μαθαίνει πως είναι έγκυος μετά από κάποιες εξετάσεις που είχε κάνει όσο ήταν στο ψυχιατρείο. Ο παπα-Ντανίλο πάει να βρει τον Στέλιο και του τα λέει όλα. «Η Μυρτώ είναι έγκυος από τον γιο σου», του ανακοινώνει και ο Στέλιος, δίχως ίχνος συνείδησης και σεβασμού και εντελώς προκλητικά, του απαντάει: «Μάλιστα και τι θέλεις να κάνω τώρα εγώ; Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δώσω χρήματα για να το ρίξει! Πείτε μου πόσα είναι να σας τα δώσω».

Τότε ο παπάς γίνεται έξω φρενών και του τα ψάλλει ένα χεράκι: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που ξεστομίζεις τέτοια αμαρτία! Ντροπή» και φεύγει. Στο μεταξύ, ο Στρατής για ακόμα μια φορά μεθυσμένος καβαλάει τη μηχανή, αλλά αυτή τη φορά δεν αποφεύγει τη σύγκρουση. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο και εκεί βρίσκονται και όλοι οι άνθρωποι από το «Ονειρο» αμέσως μόλις το μαθαίνουν. Ολοι έχουν αγωνία να πάνε όλα καλά!