Αυτή η νύχτα μένει: Αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της!

Η συγκλονιστική σκηνή που θα δούμε στα επόμενα 27-28/4 επεισόδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αυτή η νύχτα μένει: Αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της - Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της!

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα 27-28/4 επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, καθώς ο Χρήστος ζητάει από τη Μαρίνα να μείνει μακριά από τα παιδιά τους, ο Στρατής συνέρχεται από το σοβαρό τροχαίο που είχε και ο Πόντικας προτείνει στη Μυρτώ να παντρευτούν και να αναγνωρίσει το παιδί που περιμένει.

Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων στην σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

ΠΕΜΠΤΗ 27/4 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 67 & 68

Ο Χρήστος βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά από όσα του είπε η Φωτεινή για τη Μαρίνα όσο βρισκόταν στην Αθήνα και εκείνος τρέχει στον Ντανίλο αναζητώντας διέξοδο και απαντήσεις. Πρέπει να βάλει επιτέλους ένα τέλος στο θέμα «Μαρίνα» και έτσι επικοινωνεί με την υποτίθεται νεκρή γυναίκα του και της λέει: «Η Φωτεινή επιμένει να λέει πως σε είδε στην Αθήνα! Δεν μπορείς να είσαι προσεκτική; Ενα χρόνο τα μπαλώσαμε και τώρα τι προσπαθείς να κάνεις; Να τα διαλύσεις όλα;». Εκείνη όμως του απαντάει: «Φτάνει, Χρήστο! Αρκετά κάναμε τα παιδιά να υποφέρουν! Ηρθε η ώρα να γυρίσω και να μάθουν την αλήθεια».

Ομως εκείνος επιμένει: «Μην τολμήσεις να πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ! Οταν με κεράτωνες με τον Βαρδάρη και όταν σκότωσες τον Νώντα δεν σκεφτόσουν τα παιδιά, τώρα σε έπιασε ο πόνος; Μη γυρίσεις». Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στρατής συνέρχεται από το τροχαίο και βλέπει δίπλα του τη Ζέτα, η οποία είναι σε άθλια κατάσταση. Ο Αλέξανδρος αντιμετωπίζει μια συνωμοσία σιωπής στη διενέργεια των ανακρίσεων για την υπόθεση του τραυματισμού του Στρατή. Οι υποψίες πέφτουν και πάνω στον Ντόκο, που ήθελε να εκδικηθεί για τη Ζέτα.

Η Μυρτώ, σε απόγνωση με όσα της συμβαίνουν, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας κόβοντας τις φλέβες της. Ευτυχώς οι γιατροί την προλαβαίνουν και τη σώζουν. Τότε ο Πόντικας συγκλονισμένος με όσα γίνονται, παίρνει μια γενναία απόφαση και της προτείνει: «Θα σε παντρευτώ και θα αναγνωρίσω το παιδί σαν δικό μου! Ετσι κανείς δεν θα έχει να σου προσάψει το παραμικρό και δεν θα σε κατηγορήσει για τίποτα! Θα είμαι δίπλα σου πάντα σε ό,τι κι αν χρειαστείς», της λέει.

Στο μεταξύ, η Βάσω είναι σε απόγνωση που ο Χρήστος εξαφανίζεται συνεχώς και απαιτώντας εξηγήσεις για τη στάση του θα τον βάλει σε δίλημμα: «Μου ζητάς να κυκλοφορούμε μαζί επίσημα ως ζευγάρι, με καλείς σε οικογενειακά καλέσματα, αλλά την ίδια ώρα εξαφανίζεσαι και δεν ξέρω πού βρίσκεσαι. Λυπάμαι, αλλά αν εσύ θέλεις να έχεις αυτή τη σχέση, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο με αυτόν τον ρυθμό».

Ο Στέλιος αντιμετωπίζοντας τον Μίλτο, αναγκάζεται να αναμετρηθεί οδυνηρά με τον εαυτό του και καταλήγει στο ότι φταίει ο ίδιος για όσα έχουν γίνει. Ο Διαγόρας δείχνει να μην εμπιστεύεται πια τον Αλκη, ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιος πως πια ο Στρατής δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία του πατέρα του. Κάτι που εξοργίζει τον αδίστακτο άντρα καθώς πλησιάζει το τέλος του και δεν έχει πια να χάσει τίποτα κι έτσι γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος. Ομως, ο Στρατής θα τον υποστηρίξει! Στο μεταξύ, οι υποψίες της Βάσως για τα προβλήματα που έχει η Ζέτα με τον Ντόκο επιβεβαιώνονται και φροντίζει για την ασφάλεια της κοπέλας.

Διαβάστε επίσης: Αγαπημένος ηθοποιός της σειράς "Αυτή η νύχτα μένει" ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4 - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69

Ο Γιώργης ζητά από τη Νίτσα να επισπεύσουν τον γάμο τους, ενώ ο Στρατής εξομολογείται στη Ζέτα τα πάντα για την ιστορία με τη Μαρίνα και τις συνέπειές της. Η Μυρτώ συγκινείται μεν από την πρόταση του Πόντικα, αλλά αρνείται να δεχτεί μια τέτοια θυσία από μέρους του: «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Είσαι τόσο καλός! Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο», του τονίζει και καταφεύγει σε μια λύση που φέρνει καινούρια τρικυμία. Μια νοσοκόμα που μαθαίνει τις της συμβαίνει, της προτείνει να ρίξει το παιδί: «Κορίτσι μου, υπάρχουν λύσεις αν δεν θέλεις αυτό το μωρό!

Διαβάστε επίσης: Η πιο φρικιαστική σκηνή πριν προβληθεί - Κόβει τις φλέβες της και περιμένει να πεθάνει...

Ξέρω έναν γιατρό που μπορεί να σε αναλάβει», της επισημαίνει και η Μυρτώ της ζητάει να τη βοηθήσει. Δεν θέλει να κρατήσει το μωρό που μεγαλώνει μέσα της καθώς θα της θυμίζει πάντα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Μίλτου.