Αυτή η νύχτα μένει: Η πιο φρικιαστική σκηνή πριν προβληθεί - Κόβει τις φλέβες της και περιμένει να πεθάνει...

Αποκλειστικό!

Facebook/Αυτή η Νύχτα Μένει Alpha TV
Facebook/Αυτή η Νύχτα Μένει Alpha TV

Σε μια γενναία κίνηση θα προβεί ο Πόντικας απέναντι στη Μυρτώ στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει, προκειμένου να σώσει τη ζωή της από την κατακραυγή και να της δώσει επιτέλους νόημα να είναι πιο αισιόδοξη! Διαβάστε παρακάτω το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου, TV24

Το ένα χτύπημα της μοίρας μετά το άλλο δέχεται η Μυρτώ, η οποία δείχνει να μην μπορεί να αντέξει πια όλες αυτές τις αναποδιές και για ακόμα μια φορά απελπίζεται. Ολα άρχισαν με τον βιασμό της από τον Μίλτο και στη συνέχεια ο χαμός του πατέρας της ήταν το κερασάκι στην τούρτα, για να οδηγηθεί σε τραγική ψυχολογική κατάσταση στο ψυχιατρείο. Εκεί με τη βοήθεια της φαρμακευτικής αγωγής που της έδιναν και με τη στήριξη όλων όσων της αγαπούν πραγματικά, καταφέρνει να γίνει καλά και έτσι παίρνει εξιτήριο.

Ο παπα-Ντανίλος και ο Πόντικας στέκονται πάντα στο πλευρό της και εκείνη έχει δύο αγαπημένους ανθρώπους να τη στηρίζουν! Μόνο που όλα πάλι γκρεμίζονται για εκείνη, όταν ο παπα-Ντανίλος της ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Λίγο πριν φύγει από το ψυχιατρείο, η κοπέλα είχε κάνει μια σειρά εξετάσεων που έδειξαν ότι τελικά περιμένει το παιδί του βιαστή της. Ο εφιάλτης για εκείνη επιστρέφει και ο παπάς βρίσκει τον Στέλιο, όπου του ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του. Μόνο που η απάντηση που του δίνει είναι απογοητευτική.

Δείτε επίσης: Το έχουν ανακοινώσει ήδη στους συντελεστές - Τέλος από τον ALPHA η σειρά...

Η Μυρτώ στην σειρά Αυτή η νύχτα μένει, θέλει να κάνει έκτρωση

Αυτή η νύχτα μένει Μυρτώ

Η Μυρτώ σε απόγνωση με όσα της συμβαίνουν, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες της. Ευτυχώς οι γιατροί την προλαβαίνουν και τη σώζουν.

Τότε ο Πόντικας παίρνει μια γενναία απόφαση και της προτείνει: «Θα σε παντρευτώ και θα αναγνωρίσω το παιδί σαν δικό μου! Ετσι κανείς δεν θα έχει να σου προσάψει το παραμικρό και κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για τίποτα! Θα είμαι δίπλα σου πάντα σε ό,τι κι αν χρειαστείς», της λέει. Εκείνη συγκινείται μεν, αλλά αρνείται να δεχτεί μια τέτοια θυσία από μέρους του: «Σ’ ευχαριστώ πολύ! Είσαι τόσο καλός! Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι τέτοιο», του λέει και καταφεύγει σε μια λύση που φέρνει καινούρια τρικυμία.

Αποφασίζει με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας στο ψυχιατρείο να ρίξει το μωρό που μεγαλώσει μέσα της! Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει κάτι που θα της θυμίζει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του Μίλτου.