Είχαν φυγαδεύσει τη Ζέτα Δούκα από τον Κιμούλη - Άγνωστο περιστατικό πριν την καταγγελία της ηθοποιού

Αποκαλύφθηκε όσο οι δύο τους είναι στα δικαστήρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζέτα Δούκα και ο Γιώργος Κιμούλης δεν έχουν επαφές με τους δύο γνωστούς ηθοποιούς να λύνουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια και συγκεκριμένα μετά την αγωγή του ηθοποιού στη συνάδελφό του (δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης).

Πιο αναλυτικά, η Δούκα έχει κατηγορήσει τον ηθοποιό για άσχημη συμπεριφορά κατά τη συνεργασία τους! Μέσα από το Mega Καλημέρα την Παρασκευή 28/4 έγινε γνωστό, πως πριν το metoo της Δούκα υπήρχαν σημάδια, πως κάτι δεν πήγαινε καλά ανάμεσά τους.

Το άγνωστο περιστατικό με τη Ζέτα Δούκα και το Γιώργο Κιμούλη

Πιο αναλυτικά, Κιμούλης και Δούκα στο παρελθόν ήταν καλεσμένοι σε ίδια εκπομπή του κρατικού καναλιού, με την ηθοποιό να γίνεται γνωστό, πως είχε ζητήσει να μην έρθει σε καμία επαφή μαζί του, ενώ μάλιστα είχε ετοιμαστεί σε διαφορετικό καμαρίνι και έτσι δε συναντήθηκαν ποτέ στο πλατό, αλλά ούτε και στα παρασκήνια!


Η φωτογραφία που έδειξαν στο δικαστήριο ο Κιμούλης και ο δικηγόρος του για να αχρηστεύσουν τους ισχυρισμούς της Δούκα

Ο Γιώργος Κιμούλης έφτασε νωρίς την Πέμπτη 27/4 στα δικαστήρια και έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες - δείτε εδώ τι είπε, όπως και η Ζέτα Δούκα (δείτε τις δηλώσεις της).

Από την άλλη ο δικηγόρος του ηθοποιού που έκανε τις αγωγές, έδειξε στις τηλεοπτικές κάμερες την φωτογραφία με την οποία προσπάθησε να αχρηστεύσει τους ισχυρισμούς της.

«Θα σας δώσω τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι όλα τα γεγονότα που ειπώθηκαν άκαιρα, ανεπίκαιρα, μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν κάποιες σκοπιμότητες, χρησιμοποιώντας το #MeToo έβλαψαν τον κ. Κιμούλη πάρα πολύ, γι’ αυτό προσέφυγε στα δικαστήρια σήμερα και συζητήσαμε τις αγωγές μας. Δεν δικαιολογείται μετά από 13 χρόνια να πας σε μια εκπομπή και να λες αυτά που λες. Όταν γνωρίζεις ότι αυτά δεν μπορούν να αποδειχτούν», δήλωσε μεταξύ άλλων.