«Να μην γίνεις γονιός αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου ρε Φαίη» - Χαμός στο Πρωινό Μας με την Έλενα Χριστοπούλου

Σε δύσκολη θέση η Σκορδά με το ξέσπασμά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Να μην γίνεις γονιός αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου ρε Φαίη» - Χαμός στο Πρωινό Μας με την Έλενα Χριστοπούλου

Την συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η τράπερ Ιουλία Κουκουβέ, η οποία εξομολογήθηκε τα όσα είπε για την κακοποιητική της σχέση, σχολίασε το πρωί της Παρασκευής 28/4 μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας η Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να προχωρά σε ένα έντονο ξέσπασμα.

«Με τον πρώην σύντροφό μου ήμασταν τρία χρόνια μαζί αλλά δεν περίμενα πως ένα δακτυλίδι αρραβώνων θα άλλαζε όλη μου τη ζωή. Στην αρχή με απειλούσε, κρατούσε ένα μαχαίρι δίπλα στο κρεβάτι. Έλεγε ότι αν αλλάξει η συμπεριφορά μου απέναντί του θα το χρησιμοποιήσει. Με αντιμετώπιζε ως πλαστική κούκλα και με έβαζε να κάνω πράγματα με το ζόρι. Ήθελε να ικανοποιήσει για τα δικά του θέλω. Σήκωνε χέρι πάνω μου. Κράτησε 4 μήνες. Έσκασε το μέσα μου… Μίλησα στους γονείς μου αλλά δεν βρήκα υποστήριξη. Όταν αποφάσισα να φύγω από τη σχέση φοβόμουν πολύ και ακόμη φοβάμαι γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν», ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις της νεαρής κοπέλας.

Το ξέσπασμα της Έλενας Χριστοπούλου στον αέρα του Πρωινού Μας

Μετά την προβολή, λοιπόν, της εν λόγω συνέντευξης, η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο και είπε με αυστηρό ύφος:

«Ναι παιδιά εγώ μουρλαίνομαι που αυτοί οι άνθρωποι είναι μόνοι τους. Αυτό μπορεί να με κάνει τρελή πραγματικά. Δεν το καταλαβαίνω πώς είναι να κάνεις παιδιά και να τα παρατάς μόνα τους. Από τον 11χρονο στα Πατήσια, στο Ψυχικό, στην κοπέλα… Γιατί κάνουν παιδιά αυτοί οι άνθρωποι αφού δεν μπορούν; Δεν το καταλαβαίνω! Μην γίνεις γονιός, αν δεν μπορείς να στηρίξεις τα παιδιά σου ρε Φαίη» είπε αρχικά. Τότε, η Φαίη Σκορδά, άφωνη με το ξέσπασμα της συνεργάτιδάς της, της απάντησε πως δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο σκληρή.

«Είμαι σκληρή, να τα αποτελέσματα… Εγώ μιλάω για το γονιό και το παιδί. Αν κάνεις ένα παιδί, πρέπει να έχεις και όλη την ευθύνη. 100%! Δεν γίνεται τώρα να πηγαίνει η κοπέλα και να μην την ακούνε και να λένε φύγε. Πακέτο τα παιδιά στο Instagram, πακέτο τα παιδιά με τα laptop, πακέτο τα παιδιά παντού. Εεεε άει παρατήστε με», συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία πριν μερικές μέρες ξέσπασε και για την υπόθεση Γεωργούλη.