«Μη βάζετε λόγια στο στόμα μου, γιατί...» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Λογοθέτη & Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα

«Αν είχατε θα καταλαβαίνατε...»,

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μη βάζετε λόγια στο στόμα μου, γιατί...» - Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Λογοθέτη & Μικρούτσικο στον αέρα του Super Κατερίνα

Μια διαδικτυακή διαφωνία είδαμε να εξελίσσεται αρχικά ανάμεσα στην Άντζυ Σαμίου και την Άννα Μαρία Λογοθέτη, με τις δύο κυρίες του ελληνικού τραγουδιού να διαφωνούν σχετικά με την πολιτική επικαιρότητα.

Στη συνέχεια, η κόντρα αυτή σχολιάστηκε την Πέμπτη 27/4 από το Super Κατερίνα (δείτε εδώ τι ειπώθηκε) και τον Ανδρέα Μικρούτσικο με τη Λογοθέτη να είναι καλεσμένη την Παρασκευή 28/4 στο πάνελ της εκπομπής, σχολιάζοντας από κοντά όσα έχουν προκύψει με τους δύο να διαφωνούν εμφανώς στον αέρα της εκπομπής.

Η ένταση του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Άννα Μαρία Λογοθέτη

«Δεν θεωρώ ότι ήταν ευτελισμός το σχόλιο μου. Μισό λεπτό, μα μη βάζετε λόγια στο στόμα μου, γιατί διαστρεβλώνετε λίγο την ουσία. Νομίζω δεν έχετε twitter κύριε Μικρούτσικε...αν είχατε θα καταλαβαίνατε...», είπε μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

«Θα το πάρω υπόψιν για την καριέρα μου περαιτέρω να παρακολουθώ το twitter για να καταλαβαίνω. Εγώ ξέρω τι γίνεται εδώ μέσα, όταν βγαίνει κάτι οφείλω να πω την άποψη μου...δε θα έχω twitter», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η ανάρτηση της Άντζυς Σαμίου για τον Αλέξη Τσίπρα

«Με 50% πρέπει να βγάλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ! Μόνο έτσι θα μπορεί να κόψει κ@λους», έγραψε χαρακτηριστικά. Φυσικά, τα σχόλα από κάτω πήραν "φωτιά", με την Άννα Μαρία Λογοθέτη, μάλιστα, να της απαντά: «Αντζη μου μια χαρά είναι τα κωλαρακια μας . Σε καθε άλλη περίπτωση μια επίσκεψη σε πλαστικό - ΟΧΙ ΣΤΟΥ ΑΛΕΚΣΗ- θα σε κάλυπτε ίσως! Τα φιλια μου».

Όλα αυτά λοιπόν σχολιάστηκαν το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο να τα αφήνει ασχολίαστα και κάνει απλώς λόγο για το... αν έχει κάνει μπότοξ ο Αλέξης Τσίπρας ή όχι!

«Ο Τσίπρας έχει κάνει κάτι; Επειδή τον είδα από κοντά, μου φάνηκε πολύ γοητευτικός παρόλο που δεν πέφτω κάτω, δεν τρελαίνομαι, ήταν όμως πολύ πιο νέος! Μήπως έκανε κάνα τσιμπηματάκι; Λοιπόν θα σας πω εγώ.. έκανε μπότοξ ψηλά στο φρύδι του, αλλά επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω, τον κάκιωσε λίγο.. Τώρα όμως έχει πέσει και είναι πάρα πολύ γοητευτικός!», σχολίασε η παρουσιάστρια.