«Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν...» - Το αιχμηρό σχόλιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το φερόμενο θύμα του Γεωργούλη

«Αν παραιτηθεί σημαίνει ότι αποδέχεται τις κατηγορίες, ότι είναι ένοχος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν...» - Το αιχμηρό σχόλιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το φερόμενο θύμα του Γεωργούλη

Η υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού που εκκρεμεί εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο σοκ στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και το γεγονός πως πολλά πρόσωπα που τον γνωρίζουν έχουν μιλήσει για το ζήτημα αυτό και τον έχουν στηρίξει, έχει προκαλέσει ακόμη πιο έντονες αντιδράσεις.

Ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν αντιμέτωπα με κακόβουλα μηνύματα μετά τις δηλώσεις του είναι και ο Στέλιος Κούλογλου, ο οποίος είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορήθηκε για το γεγονός πως διέρρευσε εκείνος το όνομα του θύματος. Ο ίδιος, λοιπόν, απάντησε την Παρασκευή 28/4 μέσα από την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, προχωρώντας σε μερικά ακόμη λόγια που θα συζητηθούν επίσης.

Διαβάστε επίσης: Τα ερωτικά σκοτάδια του Αλέξη Γεωργούλη - Τι συνέβη τότε που πήγαινε Γ' Λυκείου

Η δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το φερόμενο θύμα του Αλέξη Γεωργούλη

«Δεν προτίθεται να παραιτηθεί. Αν παραιτηθεί σημαίνει ότι αποδέχεται τις κατηγορίες, ότι είναι ένοχος. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας βασικός λόγος. Από τη στιγμή που υποστηρίζει ότι είναι αθώος έπρεπε να το κάνει αυτό», είπε σχετικά με το γεγονός πως ψηφίζει κανονικά στην Ευρωβουλή ο κατηγορούμενος.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα, αλλά επειδή ανέλαβα τις αρμοδιότητες που είχε στην επιτροπή πολιτισμού θα επικοινωνήσω μαζί του, γιατί θα μου παραδώσει τους φακέλους. Αυτό θα γίνει εντός των ερχόμενων ημερών».

«Σε αυτή την υπόθεση είναι σαν αυτά που βλέπουμε στις αμερικανικές ταινίες που λέει "μη πεις κάτι, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου". Εγώ είπα δύο πράγματα βασικά. Είπα ότι κάποια στιγμή είχε κληθεί ο Αλέξης για κάποιες φήμες και ερωτήθηκε και είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αυτά έγιναν επί πανδημίας στην πραγματικότητα, που δεν ήμασταν στην Βρυξέλλες.

Το δεύτερο που είπα είναι ότι όταν μαθαίνουμε το απόγευμα μιας Δευτέρας ότι θα ζητήσει η πρόεδρος την άρση της ασυλίας, πήρα τηλέφωνο σε κάποιον που γνωρίζω και έμαθα το όνομα της καταγγέλλουσας. Το ότι τον κάλεσε κάποιος το είπα για να δείξω ότι δεν αδιαφορούσαμε για την υπόθεση και δεύτερον γιατί έλεγε το ΠΑΣΟΚ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το όνομα και είπα ότι εγώ το ήξερα από το μεσημέρι και δεν το έδωσα το όνομα εγώ στα μέσα ενημέρωσης. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος, επομένως πως θα μπορούσαμε να το γνωρίζουμε εμείς», αποκάλυψε έπειτα.

Ενώ σε άλλο σημείο, ανέφερε: «Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν είχε έντονη ζωή. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Από ότι γνωρίζω ο Αλέξης υποστηρίζει ότι είχαν δεσμό ή τέλος πάντων κάποια σχέση. Δεν έχει γίνει κάτι από αυτά που κατηγορείται».

Διαβάστε επίσης: Κατατρομοκρατημένη η δεύτερη γυναίκα που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Αλέξης Γεωργούλης - Τι συνέβη;