«Μιλάτε για κάτι που με αφορά και είμαι στα δύο μέτρα» - Έντονη διαφωνία Μπάρκα & Καβατζίδη στον αέρα του MEGA 

«Πώς μπορεί να θες τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχεις δημοσιογραφικό υπόβαθρο;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μιλάτε για κάτι που με αφορά και είμαι στα δύο μέτρα» - Έντονη διαφωνία Μπάρκα & Καβατζίδη στον αέρα του MEGA 

Έναν μικρό χαμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γιώργου Καραβά στην εκπομπή Night Out και συγκεκριμένα η απάντηση που έδωσε σχετικά με το αν θα έκανε πρωινό με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, ή όχι και γιατί.

«Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, το παρακολουθώ, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό το οποίο θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι που θα έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, γιατί όχι και στην παρουσίαση», είπε μεταξύ άλλων ο κριτής του GNTM, ωστόσο τόνισε πως δεν του αρέσει η μορφή που έχουν πάρει πλέον οι πρωινές εκπομπές -δείτε εδώ όλη την συνέντευξη και το "τέλος" που ανακοίνωσε.

Τις δηλώσεις αυτές λοιπόν σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 28/4 στην εκπομπή Πάμε Δανάη, με τον Άρη Καβατζίκη να τοποθετείται αλλά και με την Δανάη Μπάρα να παρεμβαίνει και να δίνει την δική του απάντηση.

Η διαφωνία Μπάρκα - Καβατζίδη στον αέρα του MEGA

«Ο Γιώργος είναι πολύ αξιόλογος σε αυτό που κάνει, στο μόντελινγκ δηλαδή. Εγώ είμαι λίγο και του “έκαστος εφ’ω ετάχθη”. Αυτός ο άνθρωπος έχει μια προιστορία στο μόντελινγκ, μια σπουδαία καριέρα, αλλά πώς μπορείς να πάρεις τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχει να κάνει με το χώρο σου; Δεν χρειάζεται και ένα background δημοσιογραφικό όλο αυτό;», είπε ο Άρης Καβατζίκης και απευθύνθηκε αμέσως τότε στη Δανάη Μπάρκα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην κοιτάς, δεν αναφέρομαι σε σένα».

«Είμαι έτοιμη για την απάντησή μου», του είπε η Δανάη Μπάρκα.

Α.Κ.: Εννοώ, λες, για παράδειγμα, να φανταστώ τον Γιώργο με τη γυναίκα του, υπέροχο ζευγάρι. Ναι, αλλά ποιος από τους δύο έχει αυτό το δημοσιογραφικό υπόβαθρο για να στήσει και να κάνει αυτή την εκπομπή;

Δ.Κ.: Πες μου, όμως, είναι η πρώτη φορά που βλέπεις;

Α.Κ.: Η πρώτη δεν είναι.

Δ.ΜΠ.: Μισό λεπτό, να σας διακόψω, γιατί μιλάτε για κάτι που με αφορά πάρα πολύ και είμαι στα δύο μέτρα, οπότε μπορώ να απαντήσω κάτι. Ένας άνθρωπος που είναι από άλλον χώρο και πάει να κάνει μια εκπομπή, δεν θεωρώ πως είναι μόνο το δημοσιογραφικό υπόβαθρο. Αν το δούμε στεγνά και επαγγελματικά, έχουμε δει εκπομπές μόνο με δημοσιογράφους που έχουν κοπεί, λόγω timing, όχι λόγω το ότι δεν ήταν καλές. Απλά πρέπει να υπάρχει κάτι ώστε ένας άνθρωπος να πει "μ' αρέσει το χιούμορ του; κάνει καλή συντροφιά;" κι αν δεις ότι σου αρέσει το χιούμορ, η αγάπη που μπορεί να έχει σε έναν άλλον χώρο και μετά το χτίσεις με μια ομάδα που θα του μάθει, θα προσαρμοστεί, θα διαβάσει, τότε μια χαρά.