Γρηγόρης Μπάκας: «Θα το πω για πρώτη φορά για τον Γιώργο Σαμπάνη! Αν η αρχισυντάκτρια μου πει να βρεθούμε θα πω όχι, γιατί...»

«Μίλησε άσχημα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Breakfast at Star συνάντησε τον Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 και πολλές φορές είναι το πρόσωπο που παρουσιάζει τα αποκλειστικά θέματα του Πρωινού. Ο ίδιος, λοιπόν, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του (δείτε εδώ τι συνέβη), έχει επανέλθει πλήρως και θέλησε μέσα από αυτή του την συνέντευξη να ξεκαθαρίσει κάτι.

Λίγο καιρό πριν είχε μιλήσει για ένα ατυχές περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και τον Βασίλη Μπισμπίκη, το οποίο μετά έδωσε την εντύπωση στο κοινό πως πρόκειται για άσχημη συμπεριφορά από την πλευρά του ηθοποιού, με τον ίδιο να φαίνεται "κακός". Εξήγησε, έτσι, ο δημοσιογράφος, πως δεν μιλούσε για το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά για έναν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος ήταν αγενής, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Ο Γρηγόρης Μπάκας "ξεμπρόστιασε" τον Γιώργο Σαμπάνη

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμπάνη. Είπε χαρακτηριστικά: «Γράφτηκε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης μού μίλησε άσχημα, ενώ εγώ δεν ήμουν στο αεροδρόμιο, ήμουν με το παιδί. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου έχει μιλήσει ποτέ άσχημα. Ό,τι διαμάχη ή ένταση είχαμε μεταξύ μας, λύθηκε από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα όταν τότε πρωτοεμφανίστηκε το θέμα με την Δέσποινα Βανδή και στο μοντάζ φάνηκε, δεν το έκαναν επίτηδες προς Θεού, ότι μου μίλησε άσχημα. Κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ποτέ και επί τη ευκαιρία να πω ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει κρατήσει την Εμμανουέλα για να κάνω εγώ συνέντευξη την κυρία Βανδή.

Εγώ μιλούσα και θα το πω για πρώτη φορά για τον Γιώργο Σαμπάνη που μίλησε άσχημα. Γιατί η Ιωάννα (Σαρρή) τότε, η σχέση του, μου είχε μιλήσει πριν από τρία δευτερόλεπτα. Και όταν φωνάζει από απόσταση 50 μέτρων λέγοντάς μου “Ξέχασε το”, θα το ξεχάσω αλλά εντάξει... Έχω και το παιδί, το οποίο σ’ ακούει, σ’ αγαπάει. Δεν έχουμε ξαναβρεθεί από τότε και ούτε πρόκειται. Θα είναι λόγος απόλυσης. Αν, δηλαδή, είσαι αρχισυντάκτρια εσύ και μου πεις να πάω να τον κάνω, θα σου πω όχι» (δείτε εδώ για ποιο σκηνικό μιλάει).