''Λιώνει'' για το γιο της η Λάουρα Νάργες - Το τρυφερό βίντεο με τις αντιδράσεις του στo instagram

Πολύ τρυφερό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lauranarjes - instagram
lauranarjes - instagram

Η Λάουρα Νάργες πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε με τους φίλους της στα social media την αλλαγή, που έκανε στα μαλλιά της μιας και το μελαχρινό αποτελεί παρελθόν πια για εκείνη (δείτε εδώ την αλλαγή στα μαλλιά της).

Αν εξαιρέσουμε τη ανάρτηση αυτή της Λάουρας με τα ξανθά μαλλιά της, κατά τα άλλα θα λέγαμε, πως οι αναρτήσεις της είναι κυρίως με το μωρό και με την καθημερινότητά, που μοιράζεται πια, ως μητέρα!

Έτσι λοιπόν, την Πέμπτη 27/4 η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός δημοσίευσε ένα βίντεο με τα ποδαράκια του μπέμπη θέλοντας έτσι να δείξει στους φίλους της, που την ακολουθούν, πως αυτή είναι μία από τις αγαπημένες στάσεις του μωρού!

Το βίντεο της Λάουρα Νάργες με το γιο της

Η φωτογραφία από την ημέρα που η Νάργες έμαθε για την εγκυμοσύνη της

Tην Κυριακή 12/2 η Λάουρα Νάργες έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο λογαριασμό της στο instagram, αυτή τη φορά όχι με το μωράκι της, αλλά με το Χρήστο Σαντικάι.

Μάλιστα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός λίγο πριν την αλλαγή του έτους είχε φτιάξει ένα βίντεο, στο οποίο συγκέντρωσε διάφορες στιγμές από την περίοδο της εγκυμοσύνης της αλλά και από τις μέρες που κράτησε στην αγκαλιά της το μωράκι της, ενώ μάλιστα για πρώτη φορά είδαμε και ποια ήταν η αντίδραση των αγαπημένων ανθρώπων της Λάουρας όταν έμαθαν πως θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

“Oh man… what a year! 2022! Ένας έρωτας, μία εγκυμοσύνη, μία υπερέμεση, ένα σύμφωνο συμβίωσης, τέσσερις εισαγωγές στο νοσοκομείο, μία γέννα, ένα αγγελούδι και ένας ακόμα μεγαλύτερος έρωτας, 9 μήνες δυσκολίες, 3 μήνες άλλη ζωή”, είχε γράψει στην λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.

Μια άλλη ανάρτηση, που είχε κάνει η Λάουρα ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα και συγκινητική, με την ίδια να δημοσιεύει για πρώτη φορά, τη φωτογραφία από την ημέρα, που εκείνη και ο Σαντικάι έμαθαν, πως είναι έγκυος στο παιδί τους.

Τα συναισθήματα τους φαίνονται όχι μόνο στο χαμόγελό τους στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά και το πολύ τρυφερό κείμενο, που έγραψε η Λάουρα.

«Σαν σήμερα πριν ένα χρόνο μάθαμε ότι έρχεσαι. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το καλοκαίρι του 2021 και ξέραμε ήδη πόσο πολύ σε θέλουμε στη ζωή μας!!! Σε αγαπάμε όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Ο μπαμπάς και η μαμά», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Λάουρα - Σαντικάι