Επέστρεψε στην αγκαλιά του - Η τρυφερή ανάρτηση της Λένας Δροσάκη με το γιο της

Ο μικρός έπαιζε και εκείνη το φωτογράφιζε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
lenakidrs - instagram
lenakidrs - instagram

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τις περασμένες ημέρες βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες της παράστασης ''Photograph 51'', η οποία ολοκληρώθηκε και έτσι και οι δύο επέστρεψαν στις βάσεις τους στην Αθήνα.

Το πρώην ζευγάρι μπορεί να μην είναι πια μαζί στη ζωή, σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως διατηρεί καλές σχέσεις, αφού μετά το πέρας του έργου Λένα και Αλέξανδρος έβγαιναν μαζί για ποτό σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας (δείτε εδώ αναλυτικά).

Η ανάρτηση της Λένας Δροσάκη με το γιο της

Την Πέμπτη 27/4 η Δροσάκη έκανε γνωστό, πως επέστρεψε και πάλι στην αγκαλιά του γιου της δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο instagram με τον Αναστάση να παίζει και την ίδια να γράφει: «My love».

Δροσάκη Aναστάσης

Η Δροσάκη ξεκαθάρισε πρώτη φορά τις σχέσεις της με τον Μπουρδούμη

Στις εκπομπές, πρόβαλλαν απόσπασμα από το φινάλε της παράστασης των Δροσάκη Μπουρδούμη αναφέροντας πως η υπόκλιση ήταν πολύ άβολη με το πρώην ζευγάρι να μην πιάνεται από τα χέρια - δείτε το βίντεο.

Η Λένα Δροσάκη λοιπόν, την οποία συνάντησε στο αεροδρόμιο η κάμερα της εκπομπής Πρωινό, ξεκαθάρισε τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

«Ότι μπορούμε κάνουμε» είπε αρχικά σε ερώτηση για το αν διατηρεί καλές σχέσεις με τον ηθοποιό παρά το χωρισμό τους.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε τις πιεστικές ερωτήσεις - ευγενικά πάντα - αναφερόμενος στην υπόκλιση τους στην παράσταση. «Σχολιάστηκε κάτι που δεν ισχύει, δεν ισχύει αυτό τίποτα άλλο σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή σας μέρα», του απάντησε.