«Αλήθεια λυπάμαι...» - Η απάντηση του Γιώργου Καράβα μετά τον ντόρο με τις δηλώσεις του

«Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία θεωρείται υβριστική αλαζονεία...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ολόκληρο ντόρο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Γιώργου Καραβά στην εκπομπή Night Out και συγκεκριμένα η απάντηση που έδωσε σχετικά με το αν θα έκανε πρωινό με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού, ή όχι και γιατί.

«Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, το παρακολουθώ, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό το οποίο θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι που θα έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, γιατί όχι και στην παρουσίαση», είπε μεταξύ άλλων ο κριτής του GNTM, ωστόσο τόνισε πως δεν του αρέσει η μορφή που έχουν πάρει πλέον οι πρωινές εκπομπές -δείτε εδώ όλη την συνέντευξη και το "τέλος" που ανακοίνωσε.

Τις δηλώσεις λοιπόν αυτές σχεδόν καμία εκπομπή δεν τις άφησε ασχολίαστες. Μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη τοποθετήθηκε! Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο Γιώργος Καράβας απάντησε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα μετά τον χαμό που έκαναν οι δηλώσεις του

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας.

Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς.

Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για την δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω. Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν ένα μέσο ευκαιριών και χαράς.

Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι.

Υ.Γ On a serious note, η σύνδεση των λεγόμενων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών, είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/3.

Anyhoo, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει και να μας τρώει την αγάπη και τον ενθουσιασμό, για τη δουλειά, το καινούργιο και τη ζωή.

Προχωράμε! Love you all!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα μετά τον χαμό που έκαναν οι δηλώσεις του