«Θα μετράω μέρες....» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού 

«Το επόμενο βήμα έχει γίνει ήδη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα μετράω μέρες....» - Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού 

Συνέντευξη στην εκπομπή Dot. και τη Γωγώ Αυγερινοπούλου παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος μάλιστα ήταν άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του και μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού και το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού (δείτε εδώ τους λόγους που το ζευγάρι τσακώνεται συχνά).

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

«Δεν μου αρέσει αλλά και ποτέ δεν μου άρεσε να προγραμματίζω πράγματα. Οπότε, αν έρθει καλώς, δεν θα πω όχι. Αλλά δεν είναι όμως ότι θα το προκαλέσω και θα μετράω μέρες.

Το επόμενο βήμα έχει γίνει ήδη. Δεν εννοώ ότι παντρευτήκαμε αλλά μένουμε μαζί. Είναι μία τυπική διαδικασία που πιθανότατα χαροποιεί όλους τους κοντινούς γύρω γύρω που θα ήθελαν να συμβεί, αλλά δεν απέχει ουσιαστικά αυτό που έχουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Η πρόταση του STAR σε Τσιμιτσέλη και Γερονικολού

Μπορεί να έχουμε ακόμη Απρίλιο, αλλά τα στελέχη των καναλιών έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνουν εκπομπές και project για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, που θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβρη. Τόσο καιρό ακούμε για διάφορους καλλιτέχνες και παρουσιαστές, σχετικά με το τηλεοπτικό τους μέλλον, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια και όχι μόνο - δείτε εδώ τι θα κάνει.

Στο κανάλι του Star, το οποίο μπορεί να μην έχει τόσες σειρές μυθοπλασίας, όπως τα υπόλοιπα κανάλια, αλλά περισσότερα τηλεπαιχνίδια, έχουν βάλει μπρος για μια νέα εκπομπή, με δύο πρόσωπα που δεν έχουμε ξανα δει να συνεργάζονται εκτός από κινηματογραφικές ταινίες.

Σε αναζήτηση νέων προσώπων προχωρά, όπως αναφέρει και η εφημερίδα RealNews, το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, με στόχο να ενισχύσει το δυναμικό του στον τομέα της ψυχαγωγίας. Το κανάλι του Star φέρεται να προσέγγισε για τον σκοπό αυτό ένα ζευγάρι ηθοποιών, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν, το Star πραγματοποίησε μια διερευνητική κρούση συνεργασίας στους δύο ηθοποιούς και τους πρότεινε να αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση της νέας εκπομπής. Η αρχική κρούση με το ζευγάρι δεν προχώρησε, καθώς οι δύο ηθοποιοί επικαλέστηκαν άλλες υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αρνήθηκε, διότι θα παραμείνει στο κανάλι του Mega, στην σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, ενώ θα εμφανίζεται και στο θέατρο.