Το ανακοίνωσαν στον αέρα του Happy Day: «Έκλεισε αυτό τελείωσε» - Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσαν στον αέρα του Happy Day: «Έκλεισε αυτό τελείωσε» - Ευχάριστα νέα για την Ζέτα Μακρυπούλια

Πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια. Άγνωστο ήταν αν θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, αφού πολλά κανάλια την ήθελαν στην ομάδα τους, όπως για παράδειγμα ο ΣΚΑΙ. Η οριστική ωστόσο ανακοίνωση ήρθε μέσα από την συχνότητα του ALPHA, στο πλατό του Happy Day.

Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, το συμβόλαιο της με τον σταθμό του Αμαρουσίου ολοκληρόνεται στα τέλη του Μαϊου, η απόφαση ωστόσο για το τι θα έκανε ήταν πολύ σοβαρή.

«Είναι μια δύσκολη χρονιά όσον αφορά τις αποφάσεις που πρέπει να πάρω στη ζωή μου. Μία είναι και αυτή, θα το συζητήσω με το κανάλι, θα δούμε πώς είμαστε, πώς είναι αυτή η σχέση. Όπως όλες οι μακροχρόνιες σχέσεις, κάποια στιγμή θέλουν επαναπροσδιορισμό», είχε πει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων - δείτε εδώ.

Η ανακοίνωση για το μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια

Σήμερα Δευτέρα 13/3 με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Μανίκα για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 - που πήρε αναβολή - έκαναν μια ανακοίνωση σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου! Όπως ανέφερε έκλεισε με τον ΑΝΤ1 και παραμένει στο κανάλι που την έχουμε συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια.

«Θα την κρατήσει την Ζέτα. Τελείωσε αυτό, στο ανακοινώνω. Θα κάνει το The traitors. Είναι ένα ριάλιτι πως είναι το "μια νύχτα στο παλέρμο" με 12 παίκτες που θα κλειστούν σε ένα ξενοδοχείο - σπίτι», ανακοίνωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται στον ΑΝΤ1 από το 2010 όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε το χορευτικό show του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars. Το 2014 παρουσίασε το show του MEGA, «Just the 2 Of Us» και το 2015 παρουσίασε τα "Βραβεία Madame Figaro - Γυναίκες της Χρονιάς" που προβλήθηκαν από το Epsilon TV καθώς και από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

Το 2016, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και την ίδια σεζόν (2016-2017) πρωταγωνίστησε στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Μετά το πρόωρο τέλος της σειράς, ανέλαβε τη παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «Ρουκ Ζουκ» στο ίδιο κανάλι, το οποίο, λόγω της μεγάλης επιτυχίας του, ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν και συνεχίζεται ακόμα. Στις αρχές του 2018, ξεκίνησε να παρουσιάζει το βραδινό show "Sunday Live" μαζί με τον Νίκο Μουτσινά αλλά διεκόπη σύντομα λόγω τηλεθέασης. Τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε το ελληνικό μουσικό σόου "The Final Four".