«Ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του και θα...» - Αποκαλύψεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

«Είμαστε σε αναμονή επίσης απάντησης»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκεύης (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η δικηγόρος, Ματίνα Μαλλά, σχετικά με την υπόθεση βιασμού και πρόκληση για σωματική βλάβη, του Αλέξη Γεωργούλη.

Η δικηγόρος αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις της υπόθεσης του ηθοποιού και πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αναφέρθηκε και στην θέση που έχει μέσα στο ευρωκοινοβούλιο, μετά την καταγγελία.

Διαβάστε επίσης: «Η καταγγέλλουσα είναι νόστιμη κοπέλα αλλά δεν...» - Το αιχμηρό σχόλιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για το φερόμενο θύμα του Γεωργούλη

Οι δηλώσεις της δικηγόρου του Αλέξη Γεωργούλη για την υπόθεση του

«Ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του και συμμετέχει κανονικά στις ψηφοφορίες. Έχει απλώς αποχωρήσει από την LEFT. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε εάν θα συμμετέχει στις ίδιες ή σε άλλες επιτροπές. Είμαστε σε αναμονή επίσης απάντησης (από την ευρωομάδα των μη – εγγεγραμένων ευρωβουλευτών)», είπε η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Να υπενθυμίσουμε ότι μια κολλητή του φίλη, το πρωί της Πέμπτης 27/4 μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και στην δημοσιογράφο, Ελένη Παπαδόγια "λύγισε" κατά την διάρκεια της συζήτησής τους.

«Έχω στενοχωρηθεί απίστευτα πολύ. Είναι κάτι που δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη που βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το βάζω για ελάχιστους ανθρώπους. Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω οπουδήποτε για τον Αλέξη, είμαι τόσο σίγουρη!

Είναι ένας άνθρωπος που δεν πειράζει κουνούπι, όχι να κάνει αυτό το πράγμα σε γυναίκα… Πόσω μάλλον, πολύ πριν γίνει επώνυμος, οι γυναίκες ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν του έλειπε. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν να κυνηγήσει ή να παρακαλέσει ή να μπει σε μία τέτοια διαδικασία.

Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά, μου φαίνεται παράξενος ο τρόπος που έγινε. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι η δικηγόρος της Ευρωβουλής στο εργασιακό της περιβάλλον. Τον πήρα όταν το έμαθα, ξέρει ότι είμαι εκεί και θα τον στηρίξουμε κι εκείνον και τους δικούς του. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη, σαν να είμαι εγώ. Άπειρες φορές έχει τύχει να διαφωνήσουμε σε κάτι και εγώ είμαι πιο έντονη από αυτόν και μου λέει "καλά δεν βαριέσαι να μιλάς μόνη σου και να τσακώνεσαι; έλα τώρα πάρε με μια αγκαλιά". Και να θες να τον νευριάσεις, δεν μπορείς. Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να γίνει εναντίον του.

Όταν θα του δοθεί η δυνατότητα να μιλήσει, ξέρω ότι θα αναστραφεί όλο αυτό και μπορεί για λίγο καιρό να είναι δύσκολο αυτό που του συμβαίνει αλλά μετά είμαι σίγουρη ότι όχι, δεν θα τον αγγίξει.

Εγώ συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον, όχι γι’ αυτό που του συμβαίνει τώρα. Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η κολλητή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος εντωμεταξύ έστειλε τρίτη επιστολή στο Ευρωκοινοβούλιο.