Εύη Δρούτσα: «Πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει...» - Η εξομολόγηση της στιχουργού για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Έχω πει παντού αυτό που αισθάνομαι γι’ αυτόν»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός μίλησε στην εκπομπή του Alpha, για τον Κωνσταντίνος Αργυρό και την συμμετοχή του στο Fame Story.

Ακόμη, Εύη Δρούτσα αποκάλυψε και την εκτίμηση που έχει για τον τραγουδιστή, που παρά την σύντομη αποχώρηση του από το talent show, 17 χρόνια μετά έχει καταφέρει να είναι στην κορυφή και να ανήκει στους καλύτερους τραγουδιστές της γενιάς τους.

Διαβάστε επίσης: J2US: «Άσε μας μωρέ και εσύ...» - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Δρούτσα & Βανδή στον αέρα του ALPHA

Η αποκάλυψη της Εύης Δρούτσα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που έχει παλέψει τόσο πολύ. Ήταν στο Fame Story και έφυγε γιατί δε μας άρεσε, έφυγε από τους πρώτους. Αυτό που κάνει αυτό το παιδί δεν το έχω δει αλλού. Πήγε σε γιατρό να του πει αν μπορεί να φτιάξει τη φωνή του. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έρχεται στο στούντιο, κάθεται σε ένα πιάνο που έχουμε εκεί και ακουμπάμε τα ποτήρια, κι αυτός το ανοίγει και παίζει», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

«Ο Κωνσταντίνος είναι μπορώ να πω, για τα καινούργια παιδιά, η αφορμή να μάθουν να δουλεύουν γι’ αυτό που αγαπάνε. Δε συζητάμε τα παλιά με τον Κωνσταντίνο. Έχω πει παντού αυτό που αισθάνομαι γι’ αυτόν, το πόσο τον θαυμάζω γι’ αυτό που έχει κάνει. Αλλά, σε έναν άνθρωπο που έχει φτάσει κάπου με μεγάλο πόνο και κούραση, δε μπορείς να του πεις “θυμάσαι τότε που δεν ήσουν καλός”. Είναι σαν να τον φτύνεις κι εγώ δε θέλω να φτύσω τον Κωνσταντίνο, θέλω να τον αγκαλιάσω», συμπλήρωσε η στιχουργός.

Να υπενθυμίσουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (16/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Τετ α Τετ» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο του τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα, ως τραγουδιστής, με τις συνεργασίες που έκανε με μεγάλα ονόματα, την συμμετοχή σε κάποια talent show, αλλά και την άποψη που έχει για το κομμάτι του γάμου.

Διαβάστε επίσης: Ανάσταση με την σύντροφο του Αλεξάνδρα Νίκα στο Σικάγο - Το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού από την εκκλησία

«Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο δουλεύω τόσο πολύ. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής και μουσικός, σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς γίνονται κάποια πράγματα. Προσπαθώ να το χαίρομαι, πιο παλιά δεν το ευχαριστιόμουν.

18 χρονών θα έφευγα για Ιταλία να γίνω γιατρός. Ταξίδεψα προς άλλη μεριά. Δεν πέρασα ιατρική, μπήκα νοσηλευτική. Σε εκείνη την περίοδο η Βίσση μου λέει έλα να τραγουδήσεις μαζί μου. Το είπα στον πατέρα μου και στη μητέρα μου και μου είπαν ότι αν σου αρέσει αυτή θα είναι η ζωή σου, κάνε μια σεζόν και βλέπουμε. Από εκεί και πέρα ακολούθησα το ενστικτό μου. Στην αρχή δεν με πίστευαν εταιρείες, κάποια ακραία περιστατικά, άνθρωποι με πίστευαν αλλά οι εταιρείες έλεγαν να μην ασχολούνται μαζί μου. Δεν με πήρε ποτέ από κάτω, αντιθέτως, όποιος μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω, θα πείσω τον εαυτό μου ότι μπορώ πρώτα από όλα. Με απασχολούσε το “γιατί μου το λένε αυτό;”.

Η Βίσση για εμένα είναι legend, είναι ένας άνθρωπος και καλλιτέχνιδα την οποία έχω πολύ ψηλά. Ήταν ο λόγος που ξεκίνησα να τραγουδάω. Ένιωσα ότι με πιστεύει, ακόμα και ότι πίστεψα ότι η Άννα με πιστεύει για εμένα ήταν πολύ σημαντικό. Η Άννα είναι φανταστική, δίνει την ψυχή της, ζει γι αυτό το πράγμα. Όποτε μπορώ θα πάω να τη δω, να την τιμήσω, το αξίζει. Μιλάμε και στο τηλέφωνο, έχουμε πολύ ωραία σχέση», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Εμένα δεν με θυμάται κανένας από εκεί κι εγώ δεν ήμουν έτοιμος να πάω εκεί. Δεν μου ταίριαζε τόσο πολύ, έχανα την ουσία του πράγματος, προσπαθούσα να προστατευτώ, δεν μου βγήκε. Μου έκανε καλό στον εαυτό μου», τόνισε μεταξύ άλλων», είπε ο τραγουδιστής για το Fame Story.

«Όταν ήρθε η πρόταση (Για το The Voice) δεν ένιωθα ότι μπορώ να γίνω κόουτς. Όταν μπήκα σε αυτό το κομμάτι και ήρθαν παιδιά και με ρώταγαν, το ότι μπορούσα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και να δημιουργήσουν κι εκείνοι… Έτσι ξεκίνησα να το κάνω. Με είχαν πλησιάσει πολλές φορές, είχαμε covid και το έκανα. Πέρασα πολύ ωραία γιατί είναι πολύ ωραία η ομάδα».

«Καλέστηκα να διαχειριστώ δύσκολα πράγματα. Όπως αποτυχίες, ανθρώπους που δεν με πίστευαν, επιχειρηματίες που δεν μου φέρθηκαν όπως θα ήθελα. Δεν κρατάω κακία, προχωράμε, γινόμαστε καλύτεροι. Καλό μου έκαναν τελικά. Τώρα μου φέρονται πολύ καλά» και μίλησε για τον πρώτο άνθρωπο που τον πίστεψε, πέρα από την οικογένεια του.

Η νύχτα δεν με έχει αλλάξει. Προσπαθώ να δώσω τη δική μου διαδρομή και να ξεπερνάω τον εαυτό μου κάθε φορά. Υπάρχουν βραδιές που δεν θέλω να πάω στο μαγαζί. Αλλά κάθε φορά που ξεκινάς το πρόγραμμα μπαίνεις στην κατάσταση και αλλάζει όλο. Όποτε θέλει ο Θεός και όπως τα φέρει η ζωή (Για το ενδεχόμενο γάμου). Θέλω να κάνω οικογένεια. Πιστεύω θα βρίσκω χρόνο για όλα».

«Υπάρχουν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει. Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είναι δύσκολο για κάποια κοπέλα να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα. Αν θέλεις ναι, μπορείς να πας κάπου αλλού. Παρόλα αυτά δεν είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι στη ζωή μας. Υπήρχαν σχέσεις που δεν μαθεύτηκαν. Θέλω να προστατεύω τις σχέσεις μου, όχι μόνο για μένα, αλλά και για την κοπέλα», συμπλήρωσε κλείνοντας.