Ανάσταση με την σύντροφο του Αλεξάνδρα Νίκα στο Σικάγο - Το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού από την εκκλησία

Η ανάρτηση του στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @argiros_konstantinos)
(instagram / @argiros_konstantinos)

Πολλοί ήταν οι celebrities από την Ελληνική showbiz, που επέλεξαν έναν πιο εξωτικό και απομακρυσμένο από την Ελλάδα προορισμό για τις πασχαλινές του διακοπές. Όπως ο Γιώργος Τσαλίκης (δείτε εδώ φωτογραφίες) έτσι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Σικάγο.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε να ταξιδέψει μέχρι εκεί ώστε να περάσει τις μέρες του Πάσχα με την αγαπημένη του σύντροφο, Αλεξάνδρα Νίκα και τον πατέρα της, στην άλλη άκρη του κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Πάσχα στην Αμερική με τον πεθερό του - Το ταξίδι του Κωνσταντίνου Αργυρού στην σύντροφο του, Αλεξάνδρα

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού από εκκλησία στο Σικάγο

Μπορεί να μην έχουν μιλήσει δημόσια για την σχέση τους, ο τραγουδιστής με την κοπέλα του, αλλά οι δημοσιεύσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, άλλα λένε.

Μετά από τα ταξίδια και τις βόλτες τους, σε αρκετούς πολιτισμούς και κουλτούρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε ένα insta-story μέσα από την Ορθόδοξη Χριστιανική εκκλησία του Σικάγο, την ώρα της Ανάστασης.

Η ανάρτηση του Αργυρού από το Σικάγο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του, καθώς τα τραγούδια του ακούγονται σε όλα τα ραδιόφωνα και σε κάθε μαγαζί, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ενώ όλα δείχνουν πως έχει βρει και τον έρωτα στα μάτια μίας μελαχρινής καλλονής που ακούει στο όνομα Αλεξάνδρα Νίκα. Πρόκειται για γόνο οικογένειας με τις γνωστές επιχειρήσεις παραγωγής αλλαντικών σε όλη την Ελλάδα.

Η σχέση τους δεν έχει πολύ μεγάλο διάστημα που έγινε γνωστή, καθώς οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν το δεσμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το γεγονός πως οι αναρτήσεις τους είναι από τα ίδια μέρη, με τα ίδια πρόσωπα και σκηνικά, προδίδει την αλήθεια και όσο κι αν θέλουν δεν μπορούν να κρυφτούν (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους).

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, βρίσκονται μαζί στην Αμερική για τις διακοπές του Πάσχα και οι φωτογραφίες τους από τα μέρη που επισκέπτονται δεν έχουν τελειωμό. Πήγαν μαζί σε αγώνα NBA, έκαναν βόλτα στους δρόμους του Hollywood και φωτογραφήθηκαν μέσα σε vintage κάμπριο αμάξι, κάνοντας τους fans να ζηλεύουν και παράλληλα να "λιώνουν".

Αλεξάνδρα Νίκα NBA

Αργυρός NBA

Αργυρός Hollywood

Ατγυρός Νίκα Αμερική

Αργυρός Αμερική