Πασχαλινές διακοπές σε Μαϊάμι, Άγιο Δομίνικο και Πουέρτο Ρίκο - Οι οικογενειακές φωτογραφίες του Γιώργου Τσαλίκη

Δεν άφησαν καμία δραστηριότητα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @tsalikisgiorgos)
(instagram / @tsalikisgiorgos)

Εκτός από τον Γιώργο Λιανό και την οικογένεια του (δείτε εδώ φωτογραφίες τους), στον Άγιο Δομίνικο πήγε και ο Γιώργος Τσαλίκης με την γυναίκα και τα δύο του παιδιά. Ο τραγουδιστής ήθελε να κάνει μια ξεχωριστή και συνάμα μοναδική εξόρμηση με τους γιούς και την αγαπημένη του, στην απέναντι ήπειρο, ανακαλύπτοντας τους εξωτικούς και δημοφιλή προορισμούς.

Σε Άγιο Δομίνικο, Μαϊάμι και Πουέρτο Ρίκο βρέθηκαν ο Γιώργος Τσαλίκης με την οικογένεια του για να γιορτάσουν τις πασχαλινές διακοπές τους και δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες, από τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες και γενικότερα της επίσκεψη τους στην Αμερική.

Διαβάστε επίσης: Έλαβαν τουλουμπάκια στον αέρα του Breakfast at star - ''Κόκκαλο'' ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου

Φωτογραφίες του Γιώργου Τσαλίκη από τις πασχαλινές του διακοπές

Να υπενθυμίσουμε ότι καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Night Out βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 30/3 ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα. Για τα επαγγελματικά του βήματα, τα hate comments στα social media, αλλά και για την οικογένεια του.

Με την σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ μέχρι και σήμερα παραμένουν πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι.

Χθες λοιπόν, αναφέρθηκε στην γνωριμία του. Έγινε σε ένα κλαμπ, ωστόσο, όταν έπιναν το ποτό τους έπεσε στο ποτήρι της στάχτη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και να κινδυνεύσει να πεθάνει.

«Γνωριστήκαμε με την Δώρα στις σπουδές μας στη Βουλγαρία. Ήμασταν σε ένα κλαμπ και το βράδυ που μιλήσαμε και της είπα ότι θέλω να είμαστε μαζί, πίναμε ένα ποτό, έπεσε στάχτη και η Δώρα έπεσε σε κώμα. Η πρώτη στιγμή που είπαμε ότι θα είμαστε μαζί ήταν μια στιγμή που παραλίγο να πεθάνει, της έπεσαν οι σφυγμοί, ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο, πήγαμε στο νοσοκομείο. Την έβαλαν στην εντατική, της έκαναν πλύση στομάχου και εγώ από την αγωνία μου της έτριβα τόσο πολύ το χέρι, της έκανε έγκαυμα τριβής, μάτωσε αυτό το σημάδι είχε μείνει για χρόνια. Από τότε από εκείνη την ημέρα, μένουμε μαζί», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης - δείτε την τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο τους.

«Όλοι (στην αρχή της καριέρας του), εταιρία, φίλοι, άλλοι τραγουδιστές, μάνατζερ μου είχαν πει να μη δείξω τη σχέση μου. Το μεγάλο σοκ όταν μετά από λίγο καιρό Τους είπα ότι με αυτή την κοπέλα μας δένουν πολλά πράγματα και θα την παντρευτώ, εκεί στην απογείωση της καριέρας και μου είπαν ότι τους είχα ξενερώσει όλους και τελείωσα. Πήγα κόντρα σε αυτό. Τώρα που κάνω ένα μικρό rewind στη ζωή μου για να καταλάβω αν λέω τα ίδια με τότε και αν έχω τις ίδιες αρχές με τίποτα, προτίμησα να ζήσω μια αληθινή ζωή παρά να ζήσω μια ζωή που θα μου πει ο άλλος θα την ζήσει έτσι γιατί μπορεί να κάνει κακό στην καριέρα.. Τώρα ακούγεται πολύ αστείο να ξενερώσω τις θαυμάστριες ή τους θαυμαστές. Δεν μου έκανε κακό και δεν με ένοιαζε. Δεν θα παραμερίσω την αγάπη για έναν άνθρωπο για την καριέρα και το συμφέρων, για τα περισσότερα λεφτά. Είμαι καλά όταν είμαι μέσα μου καλά. δεν θα ήμουν καλά μέσα μου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

«Τα παιδιά μου είναι τρία πολύ καλά παιδιά (δείτε σε φωτογραφία πόσο έχουν μεγαλώσει), που έχουμε μια ωραία σχέση! Έχασα πράγματα από το μεγάλωμά τους αλλά τα έχω λύσει τα ενοχικά μου. Ένα βράδυ που έλειπε η Δώρα με τα παιδιά από το σπίτι, ξάπλωσα στα κρεβάτια τους και προσπάθησα να το το σπίτι μας από τα δικά τους μάτια. Βαλάντωσα στο κλάμα! Προσπάθησα να μπω σε αυτή την ψυχούλα, πως στο μυαλουδάκι τους είναι μπερδεμένο το ωράριο», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης.