«Δεν νομίζω ότι αφορά τον κόσμο η...» - Η αποστομωτική απάντηση της Λένας Ζευγαρά σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Γενικά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί της Παρασκευής (28/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Λένα Ζευγαρά. Η γνωστή τραγουδίστρια με αφορμή την νέα μουσική της συνεργασία με τον Πέτρο Ιακωβίδη (δείτε εδώ την συνέντευξη του) μίλησε στην εκπομπή του Open για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, την επαγελλματικής επιτυχία στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού και όχι μόνο.

Τα σχόλια της Λένας Ζευγαρά σε ερώτηση δημοσιογράφου

«Αν μου γινόταν κάποια πρόταση, θα το συζητούσα. Γενικά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις, όχι μόνο στον θεσμό της Eurovision. Το να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου είναι τιμή για μένα. Έχουμε το ελληνικό στοιχείο, γιατί να μην το δείξουμε και στην Ευρώπη;», είπε η Λένα Ζευγαρά.

«Όλοι ασχολούνται με τα προσωπικά των ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Η προσωπική μας ζωή θεωρώ ότι δεν αφορά ως επί το πλείστον τον κόσμο. Ο λόγος που θα σε προσεγγίσουν είναι γιατί αγαπούν τη φωνή σου, τα τραγούδια σου. Εγώ δεν έχω νιώσει αμήχανα, γιατί νομίζω ότι κάτι άλλο έχει να πάρει ο κόσμος από μένα. Δεν τον αφορά τόσο πολύ η προσωπική μου ζωή», τόνισε η τραγουδίστρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη 19/4 η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στο ''Καλό μεσημεράκι'' με την τραγουδίστρια να ανοίγει την καρδιά της τόσο για την πορεία της, την καριέρα της, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν νέα για την προσωπική της ζωή.

Η Ζευγαρά αυτή την περίοδο ετοιμάζεται να κάνει νέες εμφανίσεις στην Αθήνα με τον ενθουσιασμό της για αυτό το βήμα να είναι μεγάλος, λίγο μετά την ολοκλήρωση των Live, που έκανε στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από τις νέες της δηλώσεις η τραγουδίστρια δε δίστασε να αναφερθεί στο κομμάτι του έρωτα, κάτι που έχει καταφέρει να κρατήσει κρυφό από τα φώτα της δημοσιότητας, τονίζοντας, πως είναι στα καλύτερά της (δείτε εδώ τη διάψευση για εγκυμοσύνη, που συνόδευε το όνομά της).

«Συνήθως τους αφήνω στο ''διαβάστηκε''. Η προσωπική σου ζωή δεν αφορά τον κόσμο, το πώς νιώθεις βέβαια βγαίνει στον κόσμο. Όταν είσαι καλά βγαίνει στον κόσμο. Τώρα πως με βλέπεις; Είμαι στα καλύτερά μου», είπε η Λένα Ζευγαρά.