Η Σούλα Γκλάμουρους διαψεύδει την είδηση πως η Λένα Ζευγαρά είναι έγκυος - Η δημόσια "συγγνώμη" στο instagram

«Ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σούλα Γκλάμουρους διαψεύδει την είδηση πως η Λένα Ζευγαρά είναι έγκυος - Η δημόσια

Πριν από λίγες ώρες είχε γίνει γνωστή η είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Σούλας Γκλάμουρους, η οποία είναι αρκετά γνωστή σε όλους ως μια διαδικτυακή περσόνα.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε αναφέρει πως η γνωστή τραγουδίστρια, Λένα Ζευγαρά ήταν έγκυος και πως θα σταμάταγε την καριέρα της στον χώρο της μουσικής. Ωστόσο, πριν από λίγο η ίδια δημοσίευσε και πάλι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram πως η συγκεκριμένη είδηση δεν ισχύει. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά πως:

«Λοιπόν κολλητές πριν μέρες ανέβηκε στόρι για την Λένα Ζευγαρά που ήταν λάθος πληροφορίες. Δεν είναι έγκυος, ούτε σταματάει. Όλα καλά, συμβαίνουν και αυτά στη ζωή. Ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση αγαπημένες όλες να είμαστε. Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

Η ανάρτηση της Σούλας Γκλάμουρους για την Λένα Ζευγαρά

Η ανάρτηση της Σούλας Γκλάμουρους για την Λένα Ζευγαρά

Αγνώριστη η Λένα Ζευγαρά - Δείτε την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Λένα Ζευγαρά αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της. Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε με υιοθετήσει ένα διαφορετικό look καθώς όπως φαίνεται και οι αλλαγές "καλοδεχούμενες" είναι.

Μάλιστα, η Λένα Ζευγαρά είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει μέσα από τα Instagram stories της το γεγονός πως άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της σε καστανό-μελί. Όπως είναι λογικό μπορεί να μην την είχαμε συνηθίσει ως μελαχρινή όμως το νέο της look μας εντυπωσίασε για τα καλά.

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως είχε περάσει αρκετά δύσκολα οικονομικά καθώς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Είχε τύχει να πεινάσω! Είχα δυο ευρώ και σκεφτόμουν να φάω».

Δείτε παρακάτω την τρομερή αλλαγή της Λένας Ζευγαρά

Λένα Ζευγαρά - Η ανάρτηση