«Σ' αγαπώ και είμαι χαρούμενη που ήσουν ο σύντροφος μου τόσα χρόνια, η Στάθα σου» - Σπαράζουν καρδιές με την ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

«Έφυγες νωρίς, κομματιασμένες υποσχέσεις...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ
Facebook / Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ

Έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από την ημέρα που δύο άντρες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιώργο Καραϊβάζ και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα ο ίδιος να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγα μέτρα μακριά από την ίδια του την οικογένεια.

Μόλις χθες, Παρασκευή 28/4, έγινε γνωστό πως συνελήφθησαν δύο άντρες οι οποίοι φαίνεται πως εμπλέκονται στην ψυχρή αυτή δολοφονία. Πρόκειται, σύμφωνα με την εκπομπή Φως στο Τούνελ, για σεσημασμένους κακοποιούς με έντονο και μεγάλο ποινικό παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, ο 48χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές με ληστείες, ενώ ο δεύτερος που είναι και μικρότερος αδερφός του, είναι γνωστός για υποθέσεις εκβιασμών (δείτε εδώ τι στιγμή που η Αγγελική Νικολούλη "λύγισε" μιλώντας για εκείνον) .

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο 40χρονος συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση πολύ γνωστού μαφιόζου που ακούει στο ψευδώνυμο "Καράφλας", ο οποίος βρέθηκε επίσης νεκρός σε μαφιόζικο χτύπημα. Τα δύο αδέρφια στην πορεία στρατολογήθηκαν στη συμμορία ενός άλλου μαφιόζου που ακούει στο ψευδώνυμο "Θαμνάκιας", για τον πραγματοποιήθηκε επίσης μία απόπειρα δολοφονίας τον Ιούνιο του 2020 από την οποία και κατάφερε να βγει ζωντανός από θαύμα.

Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τις αποκαλύψεις για τους συλληφθέντες για την δολοφονία του

Ακούγοντας όλα τα παραπάνω, η σύζυγός του, Στάθα, προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ραγίζοντας καρδιές.

«Έφυγες νωρίς κομματιασμένες υποσχέσεις έφυγες νωρίς Παρασκευή έφυγες Παρασκευή 2 χρόνια και δεκαεννιά μέρες έπιασαν τους υπαίτιους .Στο χρωστούσαν έλεγαν οι Έλληνες αξιωματικοί Είχα υποσχεθεί πως δεν θα άφηνα να ξεχαστεί το θέμα σου Πίκρα και θλίψη μια απόγνωση που δεν τελειώνει. Άραγε να νοιώθεις καλύτερα τώρα πιο ήρεμος πιο γαλήνιος, μακάρι να μπορούσες να μου πεις. Εγώ πάλι Νοιώθω τον ίδιο πόνο ίσως λίγο πιο οξύ αλλά ουσιαστικά τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν μπορεί να σε φέρει κοντά μου πάλι.

Αυτό το δεδομένο είναι τόσο κρύο που ριγώ και στην ιδέα. Εσύ πάντα πίστευες στους ανθρώπους και να που είχες δίκιο. Οι περισσότεροι κάνουν καλά τη δουλειά τους έλεγες και ναι αγάπη μου είχες δίκιο. Έχουμε ανηφόρα ακόμα μα τουλάχιστον βλέπουμε το δρόμο. Αξίζει να ανέβουμε την ανηφόρα, για πρώτη φορά θα πω αξίζει γιατί παρόλο που στη δίκη μας περίπτωση τίποτα δεν θα αλλάξει δεν πρέπει να επικρατεί το χάος και η ατιμωρησία. Σου είχα υποσχεθεί πως ποτέ δεν θα σταματούσα τον αγώνα έως ότου βρεθούν οι άνθρωποι που σου στέρησαν τη ζωή, το έκανα πράξη και θα συνεχίσω μέχρι τέλους.

Όχι για εμάς αλλά πρέπει να αλλάξουμε τούτο τον κόσμο που έχει ευτελίσει τόσο την ανθρώπινη ζωή με την απόλυτη υποταγή στο χρήμα και στην εξουσία. Μου έδειξες έναν δρόμο ρομαντικό με λουλούδια και αγκάθια και από αυτόν καλούμε να περάσω τώρα. Θα τον περάσω στο υπόσχομαι γιατί θαύμαζα την δύναμη σου, την ακεραιότητα σου και πολλές φορές την αθώα καλοσύνη σου Σ αγαπώ και είμαι χαρούμενη που ήσουν ο σύντροφος μου τόσα χρόνια η Στάθα σου ή μάλλον το Νανάκι σου», έγραψε χαρακτηριστικά και γέμισε μηνύματα συμπαράστασης.

Αλεξάνδρα Καραιβάζ ανάρτηση