«Θεωρώ ότι έχει έπαρση» - Κόλαφος ο Περικλής Κονδυλάτος για τον Γιώργο Καράβα

Πώς αντέδρασε η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θεωρώ ότι έχει έπαρση» - Κόλαφος ο Περικλής Κονδυλάτος για τον Γιώργο Καράβα

Ο Γιώργος Καράβας πριν από λίγες ημέρες παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Night Out, και προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον, οι οποίες σχολιάστηκαν πολύ έντονα από τις υπόλοιπες εκπομπές τις επόμενες ημέρες.

Οι περισσότεροι θεώρησαν πως ο ίδιος μίλησε με τρομερή αλαζονεία και σιγουριά η οποία δεν αρμόζει σε έναν άνθρωπο που δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία όσον αφορά στο κομμάτι της παρουσίασης κάποιου σόου. Μέχρι και η Ελένη Μενεγάκη πήρε θέση και εξέφρασε την δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του μοντέλου. Ο μόνος που τα έβαλε με τους υπόλοιπους είναι ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΙ για να τον υπερασπιστεί.

Ένα από τα πρόσωπα που κλήθηκε να μιλήσει, επίσης, για το σκηνικό αυτό είναι και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος πρόσφατα ένιωσε να "ξεφτιλίζεται" λόγω του My Style Rocks. Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε πως, εν μέρει συμφωνεί με τον λαό που μιλάει για υπεροψία, αλλά δεν θεωρεί κακό που εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει κάτι στο "γυαλί".

Το σχόλιο του Κονδυλάτου για τον Καράβα και η αντίδραση της συζύγου του

«Εννοείται ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να εκφράσει τις επιθυμίες του και δεν είναι κακό αυτό. Μήπως δεν έκριναν αυτό ως αλαζονικό, αλλά το ύφος του; Μήπως να το δει; Από τη δική μου εμπειρία μαζί του, θεωρώ ότι έχει έπαρση, από αυτό που έχω ζήσει εγώ στην εκπομπή (GNTM)», είπε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Έτσι όπως είναι οι τηλεόραση που δουλεύουν τόσοι άσχετοι άνθρωποι, βεβαίως και θα μπορούσε να κάνει μια δική του εκπομπή. Το shopping star είναι μια κοριτσίστικη εκπομπή. Δε λέω ότι δε θα μπορούσε να το κάνει ένας άντρας, απλά πρέπει να μπορείς να επικοινωνείς με αυτές τις συγκεκριμένες γυναίκες και το συγκεκριμένο άτομο νομίζω ότι δε μπορεί να επικοινωνήσει γενικά».

Η κάμερα του Open Weekend ωστόσο πλησίασε και την σύντροφο του μοντέλου, Ραφαέλα Ψαρρού για να ακουστεί και η δική της άποψη, όμως δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα.

«Δεν θέλω να μιλήσω παιδιά. Το ξέρω, έχετε δίκιο κι εσείς, αλλά έχω δουλειά δυστυχώς. Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε. Αλήθεια ευχαριστώ πολύ», είπε ευγενικά και στην ερώτηση για το αν σκοπεύει να κάνει κάτι μαζί με τον καλό της, δήλωσε: «Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Θα φανεί στο χειροκρότημα. Σας ευχαριστώ».