«Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο» - Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για τα σχόλια κατά του Γιώργου Καράβα

Έχουν πέσει όλοι να τον "φάνε" και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ τον υπερασπίστηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο» - Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για τα σχόλια κατά του Γιώργου Καράβα

Τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του Γιώργου Καραβά στην εκπομπή Night Out και συγκεκριμένα η απάντηση που έδωσε σχετικά με το αν θα έκανε πρωινό με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού και γενικότερα για το τηλεοπτικό του μέλλον έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλο χαμό.

«Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, το παρακολουθώ, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό το οποίο θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι που θα έχει να κάνει με την ψυχαγωγία, γιατί όχι και στην παρουσίαση», είπε μεταξύ άλλων ο κριτής του GNTM, ωστόσο τόνισε πως δεν του αρέσει η μορφή που έχουν πάρει πλέον οι πρωινές εκπομπές -δείτε εδώ όλη την συνέντευξη και το "τέλος" που ανακοίνωσε.

Τις δηλώσεις λοιπόν αυτές σχεδόν καμία εκπομπή δεν τις άφησε ασχολίαστες, ούτε κι ο Νίκος Μουτσινάς. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μετά το απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου Καράβα στην εκπομπή του, ξέσπασε με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί σήμερα από τους υπόλοιπους παρουσιαστές.

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για τα σχόλια που έχει λάβει ο Γιώργος Καράβας

«Πιστεύει πολύ στον εαυτό του. Ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει αυτοπεποίθηση! Δεν καταλαβαίνω ότι πρέπει να κριθείς. Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο! Επίσης, όταν δεν έχεις κάνει ποτέ, δεν θα κάνεις μια πρώτη φορά;

Επίσης, δεν θεωρώ ότι σε κάνει καλό παρουσιαστή μια διαχείριση κρίσης. Δεν το θεωρώ. Μην το ακούς παιδί μου. Να έχετε αυτοπεποίθηση. Έλα λίγο να ηρεμήσουμε οι άλλοι που θεωρούμε ότι είναι αλαζονεία αν πει ο άλλος ότι πιστεύει στον εαυτό του», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Την δική του απάντηση όμως έδωσε λίγο νωρίτερα και ο ίδιος ο Γιώργος Καράβας - δείτε εδώ την ανάρτησή του.