«Κάποιος ήθελε το στόμα του Γιώργου κλειστό και την πένα του νεκρή» - Ανατριχιάζει η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τις 2 συλλήψεις

«Δεν μπορώ να σας πω ότι δεν περνούσαν αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάποιος ήθελε το στόμα του Γιώργου κλειστό και την πένα του νεκρή» - Ανατριχιάζει η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τις 2 συλλήψεις

Μετά τις αποκαλύψεις για τους δύο άνδρες που συνελήφθησαν για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, μίλησε η μητέρα του, η οποία σπάραξε στο κλάμα για το παιδί της, αλλά και η σύζυγός του, Στάθα Αλεξοπούλου, η οποία προσπάθησε να εξηγήσει ποιες είναι οι σκέψεις της και οι φόβοι της μετά από όλα αυτά.

Η ίδια, λοιπόν, άκρως συγκινημένη, εξήγησε πως πέρασε πολύ δύσκολα αυτά τα δύο χρόνια χωρίς τον άντρα της και πέρασαν τρελές σκέψεις από το μυαλό της, όμως θεώρησε πως δεν θα ήταν σωστό να συνεχίσει να ζει έτσι, γιατί οφείλει να προστατεύσει το παιδί που απέκτησε με τον έρωτα της ζωής της και να συνεχίσει να μάχεται μέχρι να βγει στο φως η αλήθεια.

Διαβάστε επίσης: «Σ' αγαπώ και είμαι χαρούμενη που ήσουν ο σύντροφος μου τόσα χρόνια, η Στάθα σου» - Σπαράζουν καρδιές με την ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

Η συγκινητική εξομολόγηση της Στάθας, συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον φόνο

«Με τις αρχές μιλούσα όλο το διάστημα. Ήξερα ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες, κι όταν συνεχίζονται οι προσπάθειες δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Άρα ήταν δεδομένο για εμένα ότι θα τον βρίσκαμε. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και θα βρεθεί ο ηθικός αυτουργός. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ένα μεσημέρι από τα χέρια ενός δολοφόνου να μην φτάνει ο αγαπημένος σου σύντροφος, πατέρας, στο σπίτι του. Η ζωή ανατρέπεται και βλέπεις μία άλλη πραγματικότητα που ποτέ δεν είχαμε ποτέ σκεφτεί ότι θα συμβεί στη ζωή μας. Ήταν μία άλλη όψη της ζωής, ένας άλλος κόσμος, γιατί ο Γιώργος δεν φοβόταν, δεν είχε κάτι να φοβάται, γιατί δεν είχε κάνει κάτι κακό.

Δεν μπορώ να σας πω ότι δεν περνούσαν αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου. Εάν θα έμενα σε αυτές τις σκέψεις μου θα έπρεπε να έχω τρελαθεί, να έχω γίνει εμμονική. Και όφειλα στην μνήμη του Γιώργου να προχωρήσω για να δικαιωθεί η μνήμη του και για να συνεχιστεί η ζωή μας για το παιδί μας. Ο Δημήτρης έχασε ένα γονιό, δεν θα μπορούσε να είχε κι έναν άλλο γονιό τρελό. Οπότε έβαλα τον φόβο στην πίσω πλευρά του μυαλού μου», είπε αρχικά.

Ενώ σε άλλο σημείο δήλωσε: «Κάποιος φοβήθηκε τα λεγόμενα και τα γραφόμενα του Γιώργου. Κάποιος ήθελε το στόμα του Γιώργου κλειστό και την πένα του νεκρή. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να σταματήσουν τον Γιώργο να γράφει και να μιλάει. Η δικαίωση για εμένα δεν μπορεί να έρθει, θα ερχόταν μόνο αν γυρνούσε ο Γιώργος. Δεν έχω να πω τίποτα στους δράστες, εγώ θα ήθελα να είχα μπροστά μου τον Γιώργο.

«Πολλοί με έχουν ρωτήσει αν είχα πει ποτέ στον Γιώργο “άστο αυτό μην τον ψάχνεις”. O Γιώργος ήταν αφόβητος και ο Γιώργος ήταν ερωτευμένος με την δουλειά του, για όσους τον γνώριζαν, που δεν θα μπορούσε να γίνει κατανοητό αυτό από την πλευρά του. Ο Γιώργος είχε επίσης και πάθος με την αλήθεια, εκτός από την δουλειά του».