Με απουσίες το "Είμαστε Μαζί" - Η ανακοίνωση της Παπίλα

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Με απουσίες το

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4) στην έναρξη της ψυχαγωγικής εκπομπής «Είμαστε μαζί», η Ελίνα Παπίλα καλοσώρισε τόσο το τηλεοπτικό κοινό, όσο και τους ακροατές της από το στούντιο του ΑΝΤ1, σε άλλη μια εκπομπή μαζί της.

Βέβαια, μετά το θερμό της καλοσώρισμα ανακοίνωσε την απουσία, την συνεργάτιδας της, Νεφέλη Μέγκ, τονίζοντας πως σήμερα είναι "ανδρική" υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: «Με στεναχώρησε! Περίμενα την “επίθεση” που δέχτηκα αλλά...» - Η Ελίνα Παπίλα "σπάει" την σιωπή της για την νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1

Ο λόγος που απουσίαζε η Νεφέλη Μεγκ από το "Είμαστε Μαζί"

«Με τα αγόρια μου σήμερα, γιατί το κορίτσι μου είναι λίγο αρρωστούλικο. Έχει μια λαρυγγίτιδα η Νεφέλη και δεν θα είναι στην παρέα μας, οπότε να ευχηθούμε περαστικά και πολλά πολλά φιλιά της στέλνουμε από εδώ», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Οι αλλαγές στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, Είμαστε μαζί

Η Ελίνα Παπίλα, αρκετό διάστημα μετά το τέλος της συνεργασίας της με το STAR και τον Γιώργο Καρτελιά, αποφάσισε να επιστρέψει στο τηλεοπτικό "γυαλί" μέσα από μία νέα εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1, "Είμαστε μαζί". Από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα, ακούστηκαν πολλά, για το περιεχόμενο, για την δομή, αλλά και για τα υπόλοιπα κομμάτια αυτής, ενώ τα νούμερα δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά, γι' αυτό και ο σταθμός αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για αλλαγές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, λοιπόν, έγινε γνωστό πως το πρώτο πράγμα που ήδη άλλαξε, είναι ο σκηνοθέτης που βρισκόταν πίσω από τις κάμερες, ενώ τονίστηκε πως επιθυμία όλων είναι να συμβούν αλλαγές και στο περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης: «Όχι, καλύτερη η επαιτεία...» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για την πρόταση του ΑΝΤ1 και το ''Είμαστε μαζί''

«Την Κυριακή μετά το τέλος της εκπομπής έγινε μία σύσκεψη μέχρι τις 8 με 9 το βράδυ. Άλλαξε ο σκηνοθέτης», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στον αέρα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει ειρωνικά: «Αυτό έφταιγε. Αυτή είναι η αλλαγή που έπρεπε να γίνει πρώτα».

Και η ρεπόρτερ συμπλήρωσε: «Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα από το περιεχόμενο. Είναι πολύ στεναχωρημένη η Ελίνα με όλο αυτόν τον "πόλεμο" που δέχεται. Το κανάλι είναι δίπλα της και την στηρίζει και την ακούει», ξεκινώντας μία κουβέντα γεμάτη ένταση, καθώς άλλοι υποστηρίζουν πως πρέπει να δοθεί χρόνος για βελτίωση και άλλοι μιλούσαν για "κόψιμο".

Διαβάστε επίσης: «3% κάναμε στο Έψιλον με τον Θέμη και τρώγαμε βρισίδι» - Ξέσπασε η Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα