Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα έλεγα...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την κόρη του, Εύα

«Είμαι κοντά όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα έλεγα...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για την κόρη του, Εύα

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Dot» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε στην δημοσιογράφο του Star, τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και την επαγγελματική του επιτυχία και πορεία στο χώρο του θεάματος και της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα, την γνωριμία του με μεγάλα ονόματα του χώρου, ενώ ήταν πολύ μικρός, αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει και την επιθυμία του για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Μαζί στην ζωή μαζί και στην τηλεόραση; - Η πρόταση του STAR σε Τσιμιτσέλη και Γερονικολού

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για την προσωπική του ζωή

«Η κόρη μου, η Εύα, έχει πάρει πολλά στοιχεία από την μαμά της. Έχει πάρει κι από εμένα. Είναι ένα κράμα. Θέλω να πιστεύω ότι έχει έναν καλό συνδυασμό και των δύο κι είναι πολύ καλό παιδί. Αυτό είναι που με απασχολεί περισσότερο από όλα. Είμαι κοντά όσο μπορώ, όχι όσο θα ήθελα. Είναι έτσι τα δεδομένα που περιμένω τις διακοπές του καλοκαιριού και προσπαθώ να δημιουργήσω κι εγώ τον χώρο», είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Ό,τι δουλειά έχω κλείσει το καλοκαίρι, τους λέω σας παρακαλώ πολύ εκείνες τις ημέρες δεν μπορώ να δουλέψω γιατί πρέπει να δω και την κόρη μου και να περάσουμε λίγο χρόνο. Δεν μου άρεσε ποτέ να προγραμματίζω πράγματα, οπότε αν έρθει καλώς. Δεν θα πω όχι, αλλά δεν είναι ότι θα το προκαλέσω και θα μετρώ ημέρες», ανέφερε.

Οι αναρτήσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Βάσως Λάσκαρη για τη γιορτή της κόρης τους

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν το Σάββατο 25/3 για τους ηθοποιούς Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη με αφορμή την κόρη τους Εύα, η οποία είναι αυτό, που τους ενώνει μετά την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ τις σχέσεις τους μετά το διαζύγιο).

Η μικρή μεγαλώνει όμορφα κάτι, που βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις των γονιών της στα social media, αλλά και μέσα από δηλώσεις, που κατά καιρούς κάνουν και οι δύο σε συνεντεύξεις, που παραχωρούν.

Αυτή τη φορά η μικρή Εύα είχε τη γιορτή της και έτσι ο Τσιμιτσέλης και η Λασκαράκη, ο καθένας ξεχωριστά από το προφίλ του στο instagram ευχήθηκαν με τρυφερές ευχές στο κορίτσι τους!

«Χρόνια σου πολλλλλα αγάπη μου ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️!!!!!!!!!», έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Τσιμιτσέλης - κόρη

«Χρόνια πολλά Ευαγγελία μου όμορφη να σε χαιρόμαστε λατρεία μου ????❤️ 25 Μαρτίου», έγραψε από τη μεριά της η Βάσω Λάσκαρη.

Λασκαράκη - κόρη