«Ίσως θεώρησαν ότι το ύφος του είναι αλαζονικό και...» - Η απάντηση της Ναταλία Γερμανού για το σκάνδαλο με τον Γιώργο Καράβα

«Του είπε “να σου πω φίλε μου, εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα”»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ίσως θεώρησαν ότι το ύφος του είναι αλαζονικό και...» - Η απάντηση της Ναταλία Γερμανού για το σκάνδαλο με τον Γιώργο Καράβα

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» ααφέρθηκαν στην παρεξήγηση που έγινε με τον Γιώργο Καράβα και τις δηλώσεις που είχε κάνει σε συνέντευξη του.

«Με πετυχαίνεις σε μία φάση στην οποία είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που έχουμε την συνεργασία, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο.

Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και διάφορες άλλες κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, έγινε το live του τελικού, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας (δείτε εδώ ολόκληρη της συνέντευξη του).

Τα λόγια του αυτά, λοιπόν, κρίθηκαν αρκετά από τους παρουσιαστές των καναλιών και η Ναταλία Γερμαού με την σειρά της είπε και αυτή την γνώμη της, αλλά τοποθετήθηκε με έναν εντελώς ουδέτερο τρόπο.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Κάποιοι ίσως θεώρησαν ότι το ύφος του είναι αλαζονικό αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του όταν μιλάει. Να πω κι αυτό και να το κλείσω το θέμα του Καραβά. Δεν είναι καθόλου κακό και θα συμφωνήσω με την Εβελίνα, ο κάθε άνθρωπος να ευχαριστεί τον εαυτό του, αν θεωρεί ότι έχει δουλέψει πολύ σκληρά με τον εαυτό του και αν θεωρεί ότι έχει κάνει πράγματα, να λέει και στον εαυτό του “ ένα μπράβο ρε φίλε, τα πήγες καλά, τα κατάφερες καλά”. Είναι καλύτερο αυτό από το να μεμψιμοιρούμε και συνέχεια να λυπόμαστε τον εαυτό μας και να λέμε “χάλια τα έκανες πάλι”.

Είναι μια υγιής αντίληψη ζωής του αυτή. Τώρα όσον αφορά το ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι έχουν έναν άλλον τρόπο ίσως λίγο πιο ταπεινό όταν μιλούν, αυτό έχει να κάνει με τον κάθε άνθρωπο. Άλλοι μιλούν πιο ταπεινά, άλλοι έχουν μια αυτοπεποίθηση. Του είπε “να σου πω φίλε μου, εγώ μπορώ να κάνω τα πάντα”. Αυτό ίσως κάποιους τους ενόχλησε», απάντησε η Ναταλία Γερμανού.