Άρπαξε το μικρόφωνο και το ανακοίνωσε - Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Δεν έχει σημασία»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Άρπαξε το μικρόφωνο και το ανακοίνωσε - Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη για το τηλεοπτικό του μέλλον

Το μεσημέρι του Σαββάτου (29/4) στην ψχαγωγική εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται!» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης.Ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, μίλησε στον δημοσιογράφο του ALPHA, τα τόσα χρόνια εμπειρίας του, στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην εξέλιξη που υπάρχει με τα social media, τις αξίες του επαγγέλματος του, που τόσο έχουν παρεξηθεί, αλλά δεν δίστασε να αποκαλύψει και το τηλεοπτικό του μέλλον στο κανάλι του Αμαρουσίου και το Καλημέρα Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: "Χαμός" στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου - Τι συνέβη

Τα σχόλια του Γιώργου Παπαδάκη για το τηλεοπικό του μέλλον στον ΑΝΤ1

«Η χρονιά με την Μαρία είναι υπέροχη. Μου έκανε την τιμή ο σταθμός να κάνω την επιλογή. Νομίζω ότι δεν μπορούσα να βρω καλύτερη συνεργάτιδα. Η Μαρία είναι αυτό που δεν είμαι εγώ κι εγώ είμαι αυτό που δεν είναι η Μαρία. Αυτό ήθελα να είναι δύο άνθρωποι που έχουν τις απόψεις, αλλά να μην έχουν ανταγωνισμό. Αυτό το πράγμα βγήκε όλη την χρονιά και δόξα τω Θεώ είναι από τις καλύτερες χρονιές», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Εδώ θα είμαι. Δεν έχει σημασία, αν θα είμαι μπροστά, πίσω, πλάι, λίγο πιο πλάι, κάτω ή πίσω. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω ποτέ. Δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ, να εγκαταλείψω την δημοσιογραφία, ούτε το Καλημέρα Ελλάδα», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Φοίβου Παπαδάκη για τον πατέρα του

Το πρωί της Παρασκευής (21/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και γιός του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε στην εκπομπή του STAR, τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική του πορεία.

Συγκεκριμένα, ο Φοίβος Παπαδάκης, που πρόσφατα μίλησε για μια συνεργάτιδα του (δείτε εδώ τα λόγια του) αναφέρθηκε στα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, επαγγελματικά, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον αγαπημένο του πατέρα, Γιώργο.

«Είναι δύσκολο το καθημερινό, αυτή είναι η αλήθεια. Η εκπομπή αυτή ενδεχομένως και να έχει κάνει τον κύκλο της. Δεν είναι δική μου απόφαση αυτή, είναι του καναλιού. Επίσημη ενημέρωση από το κανάλι ακόμα δεν έχουμε, αλλά το ένστικτο μου λέει ότι ενδεχομένως ο κύκλος έχει κλείσει.

Όταν ο πατέρας μου μού είπε για τη συνεργασία με την Μαρία Αναστασοπούλου, του είπα ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Το πίστευα και το πιστεύω. Να την αφήνει να μιλάει λίγο περισσότερο γιατί το έχει αυτό λίγο. Ο πατέρας μου νομίζω ότι αυτή τη φορά που το λέει, το εννοεί. Και σε προσωπικό επίπεδο που μιλάω μαζί του μου έχει πει ξεκάθαρα ότι έχει κουραστεί πλέον», είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Δεν θα έλεγα ποτέ όχι (σ.σ. στο να βρεθεί στην εκπομπή), αλλά είναι κάτι που μου προκαλεί άγχος γιατί το Καλημέρα Ελλάδα είναι όπως και να το κάνουμε μια από τις πιο ιστορικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.