Τριαντάφυλλος: «Δώσαμε όρκο και εσύ...» - Έξαλλος ο τραγουδιστής με τον Σάκη Κατσούλη

Αμάν πια!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: «Δώσαμε όρκο και εσύ...» - Έξαλλος ο τραγουδιστής με τον Σάκη Κατσούλη

Μετά το ταξίδι του ο Τριαντάφυλλος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, μερικά βίντεο που εξηγούσε την κατάσταση και την δυσαρέσκεια του, απέναντι στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη, παρά την φιλία που τους έδενε.

Βέβαια, σύμφωνα με τον τραγουδιστή και τα όσα είπε στα συγκεκριμένα βίντεο, ο επιχειρηματίας παραβίασε τον κανόνα ηθικής που είχαν μεταξύ τους για την επικοινωνία και συμπαράσταση στον Γιώργο Κορομί, διότι στο προηγούμενο Survivor δεν τους είχε φερθεί με καθόλου ωραίο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star: «Μια ζωή πελάτης» - Ο Τριαντάφυλλος ξεφτίλισε με μία φωτογραφία τον Γιώργο Κόρομι

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για τον Σάκη Κατσούλη

«Πάμε να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για τον φίλο μου τον Σάκη. Λοιπόν παιδιά, ακούστε προσεκτικά. Πριν μιλήσουμε και ο Σάκης κι εγώ για το "Survivor All Star", είχαμε πει και οι δυο ότι αν πάμε κάποιος από τους δυο, δεν θα είναι ποτέ με amigos, ποτέ με τον Κόρο γιατί μας έκανε πολλά. Μου έκανε πολλά, έκανε πολλά και στον Σάκη. Είχαμε πει ότι δε θα είμαστε ποτέ με αυτόν. Είχαμε δώσει όρκο.

Από εκεί και πέρα, βλέπω κάποια πράγματα. Έκανα υπομονή, έκανα υπομονή αλλά ρε παιδιά, εντάξει. Εσείς κρίνετε, εσείς τα βλέπετε όλα γι΄αυτό ήθελα να σας το πω και να σας ανοίξω την καρδιά μου. Όσο για τον Τζέιμς που λέτε ότι κάνω παρέα, είχα ξεκαθαρίσει στον Σάκη ότι θα βγω, πάντα του έλεγα τι θα κάνω και πάντα έλεγα στον Τζέιμς πόσο καλό παιδί είναι ο Σάκης και πως θα έδινα το χέρι μου και το πόδι μου γι’ αυτόν», ανεφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Ο Τζέιμς το σεβάστηκε, δε μου είπε ποτέ κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Το ίδιο και ο Νίκος Μπάρτζης. Όταν πήγα και τραγούδησα στο μαγαζί του δε μου είπε ποτέ τίποτα για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, αντίθετα μου είχε πει μπράβο που κρατάω τη φιλία μου. Αυτό το εκτίμησα πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, κάποια πράγματα που βλέπω με έχουν στεναχωρήσει. Και να ξεκαθαρίσω ότι, εννοείται πως δεν στηρίζω Σάκη. Δεν στηρίζω. Δε γίνεται αυτό να το κάνω. Τόσα τραβήξαμε το 2021, δώσαμε έναν όρκο. Δε γίνεται. Έκανα τόση υπομονή. Έλεγα ότι θα αλλάξει αλλά δε γίνεται. Μου το ζητάτε όλοι, λέτε για την τριάδα αλλά ποια τριάδα ρε παιδιά; Θα το έκανα ποτέ εγώ αυτό εκεί πέρα; Δε γίνεται», είπε στο τέλος ο Τριαντάφυλλος.