Μπήκε στο νοσοκομείο η Ήβη Αδάμου -Τι συνέβη

«Καλά πήγε αυτό!»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Από το πρωί του Σαββάτου (29/4) η Ήβη Αδάμου βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μια φωτογραφία, που δημοσιοποιούσε το περιστατικό που προέκυψε.

Συγκεκριμένα, η Ήβη Αδάμου σύμφωνα με τα όσα είπε, βρισκόταν σε ένα γύρισμα και αναγκάστηκε να πάει στο πλησιέστερο νοσοκομείο, χωρίς να αναφέρει τα αίτια της εισαγωγής της.

Διαβάστε επίσης: Ήβη Αδάμου: «Εκτιμώ την δημόσια συγνώμη του!» - Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για την παρεξήγηση με τον Θεοφάνους

Η ανάρτηση της Ήβη Αδάμου μέσα από το νοσοκομείο

«Καλά πήγε αυτό…#στονγιατρό. Το νέο μας τραγούδι με Μιχάλη Κουϊνέλη. Το έκανα και πράξη την ημέρα του γυρίσματος. Υπέροχααα. Σαν την υγεία, τίποτα», έγραψε στην φωτογραφία, η Ήβη Αδάμου.

Η ανάρτηση της Ηβη Αδάμου από το νοσοκομείο

Να υπενθυμίσουμε ότι οι κάμερες της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκαν στα παρασκήνια του Mad Vma 2022, εκεί όπου συνάντησαν την Ήβη Αδάμου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία συνεργάστηκε στη σκηνή με τον Γιώργο Κακοσαίο μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τις μετακινήσεις αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον Μιχάλη Κουινέλη, με τον οποίο μετράνε πλέον πολλά χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι παραμένει πολύ αγαπημένο. Η πρώτη τους γνωριμία έγινε όταν εκείνη ήταν 16 χρονών και έλαβε μέρος στο X- FACTOR, όπου ο καλλιτέχνης ήταν κριτής και έτσι ήρθαν πιο κοντά. Παρ' όλα αυτά επειδή η 'Ηβη τότε ήταν ανήλικη, δεν προχώρησε το ειδύλλιο, ωστόσο όταν αργότερα κατέβηκε για σπουδές, ο έρωτας τους φούντωσε. Μάλιστα ο Κουινέλης στην ίδια συνέντευξή του είχε αποκαλύψει και τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για τη διαχείριση προσωπικού και επαγγελαμτικού χρόνου, αλλά και για την οικογένειά της απάντησε:

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…» αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου.