Μαρίλια Μητρούση: «Ήταν άβολο και έγινε...» - Η απάντηση της για την υπόθεση Γεωργούλη

«Ρε παιδιά αλήθεια τώρα;»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μαρίλια Μητρούση: «Ήταν άβολο και έγινε...» - Η απάντηση της για την υπόθεση Γεωργούλη

Το πρωί του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρίλια Μητρούση. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ για το περιστατικό με τους δημοσιογράφου, αλλά και την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές μέρες η Μαρίλια Μητρούση σε συνέντευξη της, εν αγνοία της δέχτηκε μια πληθώρα ερωτήσεων για τον κατηγορούμενο ηθοποιό, κάτι που την έκανε να νευριάσει πάρα πολύ - δείτε εδώ την στιγμή.

Οι νέες δηλώσεις της Μαρίλιας Μητρούση για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Ρε παιδιά αλήθεια τώρα; Καλά είμαι μία χαρά. Ακούστηκε το όνομά μου χωρίς να χρειάζεται. Και τώρα δεν νιώθω πολύ ωραία. Ήταν άβολο κι έγινε επαναλαμβανόμενα. Δεν ήξερα τι να απαντήσω. Φαντάζομαι ότι η θέση μου έγινε ξεκάθαρή με τον τρόπο που απάντησα», είπε αρχικά η Μαρίλια Μητρούση.

«Ο μπαμπάς μου τι να κάνει ο άνθρωπος; Βγήκε εκεί να πει δύο λόγια. Καλά έκανε κατά την γνώμη μου γιατί ήταν λίγο άβολο. Καταλαβαίνω ότι όλοι κάνουν την δουλειά τους, αλλά ένιωσα λίγο περίεργα κι άβολα. Όλοι με στήριξαν κι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου κι ένιωσα πολύ όμορφα. Κυρίως η Δανάη Μπάρκα και το εκτίμησα πάρα πολύ αυτό που έκανε. Η αντίδρασή μου είναι ότι δεν απαντώ και νιώθω άβολα. Δεν θα τοποθετηθώ», τόνισε η νεαρή ηθοποιός.

Να υπενθυμίσουμε ότι έγινε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας όταν είδε το απόσπασμα από τις δηλώσεις της Μαρίλιας Μητρούση στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου η αμηχανία της ήταν φανερή απέναντι στις πιεστικές ερωτήσεις που της έκαναν οι δημοσιογράφοι γαι την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η ερώτηση ωστόσο που αφορούσε τις φήμες πως ήταν ζευγάρι, ήταν εκείνη που ξεχείλισε το ποτήρι και έκανε τον παρουσιαστή να "εκραγεί" στον αέρα του Πρωινού και να αναφερθεί και στη δική του ρεπόρτερ.

«Για μένα αυτή είναι διαπόμπευση είναι ντροπή. Θα μου πείτε γιατί το έπαιξα. Για να πω αυτό που θέλω να πω. Αυτή είναι διαπόμπευση! Με ποιο δικαίωμα ένας άνθρωπος που δεν έχει ο ίδιος δημοσιοποιήσει μία σχέση του, ερωτάται πιεστικά από δημοσιογράφους τι έχει να πει επειδή είχαν ακουστεί φήμες ότι τα είχε με τον Γεωργούλη.

Να ρωτήσουμε τον κ. Μπισμπίκη και την κα Βανδή πώς αισθάνονται ο ένας για τον άλλον, όταν οι ίδιοι δημοσιοποίησαν τη σχέση τους είναι απόλυτα θεμιτό. Όμως, είχε δημοσιοποιήσει η κα Μητρούση τη σχέση της με τον Γεωργούλη; Με ποιο δικαίωμα λοιπόν οι δημοσιογράφοι την έχουν στήσει σε ένα τοίχο και τη ρωτάνε για τη σχέση της; Θα μπορούσαν να πουν ξέραμε ότι κάνατε παρέα αλλά ότι είχατε σχέση για ποιο λόγο να τον ρωτήσουν; Αυτό είναι διαπόμπευση για εμένα και όχι η κυρία που βιάστηκε, αν βιάστηκε, και βγήκε να το πει.

«Και μπράβο στον κ. Μητρούση που αντί να τους στείλει όλους στο διάολο και με το δίκιο του, βγήκε με χιούμορ και προστατευτικά και είπε στους δημοσιογράφους να την αφήσουν. Θα μπορούσε να τους πει αντε στο διάολο και θα τον δικαιολογούσα κιόλας. Και έχουμε και δικό μας μικρόφωνο και το λέω είναι ο ΑΝΤ1. Για μένα είναι λάθος όλων των δημοσιογράφων και ημών!», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ρεπόρτερ που ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας αρχικά ήταν στο Super Κατερίνα, ωστόσο απολύθηκε - δείτε το λόγο - και πλέον συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1.