Την απέλυσαν από το Super Κατερίνα και πήγε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα

Δεν έκατσε να σκάσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Την απέλυσαν από το Super Κατερίνα και πήγε στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα

Σούσουρο επικράτησε πριν από μερικές εβδομάδες με την εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα. Όπως είχε ειπωθεί, ένα βίντεο που δεν ήταν καλά μονταρισμένο, έφερε την απόλυση μιας δημοσιογράφου που βλέπαμε και μπροστά στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλυφθεί στην εκπομπή Γειά σου, η δημοσιογράφος απολύθηκε καθώς δεν άρεσε σε κανέναν το βίντεο που είχε ετοιμάσει για το J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Μάλιστα, την ευθύνη ανέλαβε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Κατερίνα Πόθα, η οποία παραιτήθηκε αφού λόγω της θέσης της είχε τον τελικό λόγο για τα όσα βγαίνουν στον αέρα - δείτε εδώ αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Από πλευράς της η Κατερίνα Καινούργιου μια ημέρα αργότερα πέταξε τα "καρφιά" της προς την Μαρία Μπακοδήμου και την ομάδα της μιλώντας για ψευδή ρεπορτάζ.

Σε όλο το θέμα λοιπόν, δεν δόθηκε συνέχεια, ωστόσο, ένα tweet επιβεβαίωσε την αποχώρηση της εν λόγω δημοσιογράφου από το Super Κατερίνα.

Έφυγε από το Super Κατερίνα και πλέον κάνει ρεπορτάζ για το Πρωινού του Λιάγκα

Μπορεί να μην έχει επιβεβαιωθεί από πλευράς του σταθμού αν την απέλυσαν από το Super Κατερίνα, ωστόσο το σίγουρο είναι πως η συνεργασία τους έχει σταματήσει κα πλέον η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου κάνει ρεπορτάζ για την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω ενός tweet!

H ανάρτηση της Φαίης Φώτου για τη νέα της συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Στις 18/2 μια ημέρα δηλαδή μετά την αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας της με τον ALPHA, η Φαίη Φώτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα.

Πρόσφατα ωστόσο, χωρίς να αποχαιρετά την παλιά της ομάδα στο Super Κατερίνα, έκανε ξαφνικά την ανακοίνωση πως συνεργάζεται με το Πρωινό, αφήνοντας έτσι πολλά σχόλια για το πως τελικά έφυγε από τον ALPHA και το Super Κατερίνα.

«Τιμή μου να σας εκπροσωπώ και να είμαι μέρος της ομάδας σας!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.