«Είναι ανήθικο! Βλέπω κάτι εμμονικό προς το πρόσωπό μου» - Ξεσπάθωσε η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Μπακοδήμου

«Όταν βλέπεις ότι μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι ανήθικο! Βλέπω κάτι εμμονικό προς το πρόσωπό μου» - Ξεσπάθωσε η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Μπακοδήμου

Στο Super Κατερίνα σήμερα 28/2 πάνελ και παρουσιάστρια σχολίασαν τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Ανάμεσα σε αυτές βρέθηκε και η εκπομπή Γειά σου, η οποία όπως ανέφεραν θα δει μερικές αλλαγές. Αυτό λοιπόν στάθηκε ως αφορμή για να ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Γενικά ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Μπακοδήμου, έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά τα οποία έχουν "παγώσει" τις σχέσεις τους.

Όλα είχαν ξεκινήσει όταν η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, είχε πει ριάλιτι την πρωινή εκπομπή του ALPHA ριάλιτι λόγω ορισμένων αντιδράσεων και ρεπορτάζ το πλατό. Η παρουσιάστρια του ALPHA εννοείται πως είχε απαντήσει (δείτε εδώ) και έτσι οι σχέσεις τους χάλασαν.

Το νέο περιστατικό ανάμεσα σε Καινούργιου και Μπακοδήμου

Σήμερα λοιπόν με αφορμή τα όσα προαναφέραμε, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά της Μαρίας Μπακοδήμου και της εκπομπής Γειά σου.

«Εγώ αδιαφορώ να ασχοληθώ με εκπομπές που βλέπω ότι έχουν μία εμμονή προς το πρόσωπό μου και που παρουσιάζουν στον αέρα ψευδή ρεπορτάζ. Θα μπορούσαν κάποιοι να πάρουν ένα τηλέφωνο να δουν τι έχει συμβεί γενικότερα», ανέφερε αρχικά.

«Όταν βλέπεις ότι μία ομάδα περνάει λίγο δύσκολα και εσύ την χτυπάς, είναι λίγο ανήθικο κατ’ εμέ. Προφανώς αυτά που είπε η συνάδελφος η Νάνσυ δεν ισχύουν με τον τρόπο που τα είπε αλλά δεν θέλω να συνεχίσω γιατί βλέπω κάτι εμμονικό προς το πρόσωπό μου. Δεν αξίζει να ασχοληθώ», τόνισε.

Να σημειώσουμε πως στη εκπομπή Γειά σου, αποκάλυψαν πως υπάρχει σκάνδαλο στο Super Κατερίνα. Μια δημοσιογράφος απολύθηκε μετά από ένα βίντεο για τον Νίκο Κοκλώνη, ενώ παραιτήθηκε και η αρχισυντάκτρια παίρνοντας την ευθύνη.