J2US: «Πάμε λίγο τα vides...» - Πανζουρλισμός στο twitter με τον Tranno

«Δυνατά»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
J2US: «Πάμε λίγο τα vides...» - Πανζουρλισμός στο twitter με τον Tranno

Στο αποψινό (29/4) live επεισόδιο του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης είτε ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Μέσα σε αυτά ήταν και η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση του τράπερ Trannos, στην σκηνή του Alpha.

Ο νεαρός τραγουδιστής ανέβηκε στην σκηνή και κατατρόπωσε τόσο τους παρεβρισκόμενους καλεσμένους του show, όσο και τους τηλεθεατές, που με την σειρά τους έβαλαν "φωτιά" στο twitter, με τα σχόλια τους.

Διαβάστε επίσης: Μετά το ''σάλο'' με τον Μπισμπίκη - Ο Πανταζής ''κάρφωσε'' τον Tranno να καπνίζει στα μπουζούκια

Τα σχόλια των τουιτεράδων για τον Tranno στο J2US

Η εμφάνιση της Δρούτσα και το κοπλιμέντο στην Βανδή στο J2US

Στο αποψινό (29/4) επεισόδιο του J2US είναι εδώ και λίγη ώρα στον αέρα του Alpha, με τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες και συνεργάτες τους, να έχουν ως στόχο να εντυπωσιάσουν, τόσο την κριτική επιτροπή, όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να τους ψηφίσουν.

Το δεύτερο ζευγάρι για απόψε ήταν η Εύη Δρούτσα με τον Μπό, που τις προάλλες συγκίνησαν όλο το πλατό με την ερμηνεία τους (δείτε την εδώ) και τραγούδησαν το "Ένα καράβι". Στην συνέχεια, δέχτηκαν μια πάρα πολύ καλή βαθμολογία και σχόλια από όλους τους κριτές και εκεί η στιχουργός έκανε και το κοπλιμέντο της, στην Δέσποινα Βανδή.

Δ.Β: «Ήταν πολύ ωραία και σε χαρήκαμε! Δεν είχε αστάθειες αλλά λίγα “μποφόρ”».

Κ.Γ: «Ήταν τόσο καλή η Εύη, τόσο άνετη! Τώρα ήσουν απόλαυση, έκανες και τα γυρισματάκια σου».

Σ.Φ: «Εμένα με εντυπωσίασες. Ο τρόπος που μπήκες και τις δύο φορές γιατί δεν είναι εύκολο το τραγούδι. Υπήρχαν μερικά “μποφόρ” αλλά περίμενα λίγο καλύτερο το ρεφρέν».

Β.Σ: «Πόσο σημαντικό είναι ακόμα και όταν δεν είναι τέλειο το τραγούδι, όταν το αισθάνεσαι έχει δύναμη. Εσείς το κάνατε! Το είπατε και το εννοούσατε το τραγούδι και το χαρήκαμε».