Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά Γιώργου Καράβα: «Υπάρχει ένα καλάμι που το καβαλάς!»

«Από την αυτοπεποίθηση στο ρεαλισμό, υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Το πρωί του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Open Weekend» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Καράβα, που προκάλεσαν μεγάλη θύελλα αντιδράσεων, κυρίως από τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Με πετυχαίνεις σε μία φάση στην οποία είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που έχουμε την συνεργασία, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο.

Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και διάφορες άλλες κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, έγινε το live του τελικού, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας στην συνέντευξη του (δείτε την εδώ ολόκληρη).

Μετά το απόσπασμα της συνέντευξης του μοντέλου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε σχετικά με το ζήτημα.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τον Γιώργο Καράβα

«Από την αυτοπεποίθηση στο ρεαλισμό, υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Είναι διαφορετικό το “έχω δεχτεί πρόταση” και διαφορετικό το “μπορώ να το κάνω”. Θαυμάζω την αυτοπεποίθηση, μπράβο σε όσους την έχουν ακόμα και σε υπέρμετρο βαθμό. Να προσέξουμε όμως το σημείο που η αυτοπεποίθηση γίνεται λίγο πριν την αλαζονεία», είπε στην αρχή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν τον είδα αλαζονικό, τον είδα να πιστεύει στον εαυτό του. Κι εγώ έχω την αυτοπεποίθηση να σου κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, θα κάτσεις να στην κάνω; Δεν μπορείς να λες ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, όταν δεν τα έχεις κάνει», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα μετά τον χαμό που έκαναν οι δηλώσεις του

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας.

Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς.

Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για την δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω. Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν ένα μέσο ευκαιριών και χαράς.

Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι.

Υ.Γ On a serious note, η σύνδεση των λεγόμενων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών, είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/3.

Anyhoo, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει και να μας τρώει την αγάπη και τον ενθουσιασμό, για τη δουλειά, το καινούργιο και τη ζωή.

Προχωράμε! Love you all!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

undefined