Σπίτι με το Mega: «Γιατί κλαίει;» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Ευαγγελία Μουμούρη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Σπίτι με το Mega: «Γιατί κλαίει;» - Ασύλληπτο περιστατικό με την Ευαγγελία Μουμούρη

Το βράδυ του Σαββάτου (29/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Σπίτι με το Mega» ήταν καλεσμένη η Ευαγγελία Μουμούρη και η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, τραγούδησε και διασκέδασε στην μουσική εκπομπή του Mega.

Βέβαια, την ώρα που ήρθε η σειρά της φίλης της, Ελένης να τραγουδήσει και την άκουσε να ερμηνεύει το "Έχω στενάχωρη καρδιά", δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνηση της και δάκρυσε.

Η στιγμή που δάκρυσε η Ευαγγελία Μουμούρη στο Σπίτι με το Mega

Ρ.Κ: «Ελένη, έγραψες αλλά ξέρεις τι έγινε; Γιατί κλαίει η Ευαγγελία; Τι έπαθες αγάπη μου;».

Ε.Μ: «Θα σας πω… Ξέρετε τι γίνεται; Το σκεφτόμουν τώρα και το σκεφτόμουν και στην πρόβα που άκουσα την Ελένη. Ρούλα, εμείς γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Ζούμε στο θέατρο και στην τηλεόραση περισσότερες ώρες από ότι με την οικογένεια μας. Αυτό είναι που μας ενώνει με το συνάφι το παλαιότερο γιατί και αυτοί οι άνθρωποι, που τώρα τους τιμάμε, ζούσαν μαζί για ώρες. Ζούσαν μέσα στη δουλειά τους. Με αυτά τα παιδιά εδώ έχουμε διασκεδάσει στην τηλεόραση τραγουδώντας και γλεντώντας και έτσι ζούμε εμείς».

Να υπενθυμίσουμε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης (16/3) στην ψυχαγωγική εκπομπη «πρωιαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε καλεσμένη Ευαγγελία Μουμούρη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε μια αποκάλυψη για έναν διάσημο ηθοποιό (δείτε εδώ τι) μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για όλους και για όλα.

Η Ευαγγελία Μουμούρη αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την συμβίωση με τον σύζυγο της, αλλά και τις σχέσεις που έχει με την κόρη του.

«Μετά πήγαμε σπίτι και δεν κάναμε τίποτα. Πήραμε τηλέφωνο στο παιδί, της είπαμε ότι παντρευτήκαμε κι η Μαρίνα λέει α εντάξει μας μπαστακώθηκες τελικά. Την Μαρίνα την γνωρίζω από 9 χρονών και τώρα είναι 23. Μεγαλώσαμε μαζί. Εκείνη μου έδωσε τον γονεϊκό ρόλο.

Δεν θα τον ζητούσα ποτέ. Κάποια στιγμή παλιότερα μου έλεγε γιατί δεν μένετε μαζί; Εκείνη μας το είπε. Με τα χρόνια έφτασε κάποια στιγμή στο θέατρο κι είπε θέλω να δω την μαμά μου» εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Δεν είμαι η μητέρα της, έχει μητέρα και γονείς. Αλλά τον ρόλο που παίζουμε οι δυο μας, γιατί πρώτη φορά έχω κόρη, προγονή; Κι εκείνη πρώτη φορά έχει δεύτερη μητέρα; Μητριά;

Δεν ξέρω πως το λένε. Βλέπω μια σχέση που δεν ξέρω πως ονομάζεται αυτό. Φτιάχνουμε την σχέση μας και χώρια από τον Αλέξανδρο και μαζί, οπότε δεν ξέρω πως είναι διαφορετικά» πρόσθεσε η Ευαγγελία Μουμούρη.