«Αυτό για να βουλώνουν τα στόματα που ούρλιαζαν...» - Τέλος από την δημοσιογραφία μετά από 40 χρόνια η Έλενα Ακρίτα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αυτό για να βουλώνουν τα στόματα που ούρλιαζαν...» - Τέλος από την δημοσιογραφία μετά από 40 χρόνια η Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο κι αυτό εξαιτίας της αιχμηρής κριτικής που ασκεί, ωστόσο αυτή για άλλους είναι εποικοδομητική και για μερικούς προσβλητική. Αυτή τη φορά η ίδια δέχθηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων εξαιτίας της απόφασής της να μπει στην πολιτική και μάλιστα ως δεύτερο όνομα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, με το κοινό να ξεσπά, διότι θεωρεί πως δεν έχει θέση εκεί ως μία απλή δημοσιογράφος.

Για τον λόγο αυτό η δημοσιογράφος προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κατά την οποία ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της στον χώρο της τηλεόρασης, των media και της "πένας", αφήνοντας τα υπονοούμενά της σε όσους την "έκραξαν".

Διαβάστε επίσης: Έλενα Ακρίτα - Αφροδίτη Μάνου: Η κόντρα τους και το ραντεβού στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Η ανακοίνωση της Έλενας Ακρίτα για το τέλος της καριέρας της ως δημοσιογράφος

«Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο. Πιστή στις αρχές μου ότι πολιτική και δημοσιογραφία δεν συμβαδίζουν, ολοκληρώνω σήμερα την επαγγελματική μου διαδρομή, πριν ξεκινήσω την νέα πορεία μου. Αγαπημένοι μου αναγνώστες, σάς αποχαιρετώ με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό και σάς ευχαριστώ για όλα όσα μού προφέρατε αυτά τα 40 χρόνια που συμπορευτήκαμε.

Εντιτ. Αυτό για να βουλώνουν τα στόματα που ούρλιαζαν ότι παραβίασα τις αρχές μου γιατί ως δημοσιογράφος είχα δηλώσει ότι δεν θα ασχοληθώ παράλληλα με την πολιτική. Εγκατέλειψα τη δημοσιογραφία γιατί δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη. Αυτό είναι το δικό μου αξιακό σύστημα. Γιατί είπαμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια» - Έξω φρενών ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Έλενα Ακρίτα

Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο. Πιστή στις αρχές μου ότι πολιτική και δημοσιογραφία δεν συμβαδίζουν, ολοκληρώνω...

Posted by Elena Akrita on Friday, April 28, 2023