Τι φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια βόλτα με την οικογένεια της στα στενά της Σαντορίνης

Ήταν όλη μέρα με τον σύζυγο και τα παιδιά της!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Τι φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια βόλτα με την οικογένεια της στα στενά της Σαντορίνης

Από νωρίς ξεκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή της διακοπές της Πρωτομαγιάς, καθώς από το μεσημέρι της Παρασκευής (28/4) πήρε τον αγαπημένο της σύζυγο, Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους και πήραν το καράβι για Σαντορίνη. Η παρουσιάστρια του ALPHA, πάντα έχει ως προτεραιότητα τα παιδιά και την οικογένεια της και αυτό γίνεται φανερό, μόνο και μόνο αν δει κανείς το πανέμορφο προφίλ που έχει στα social media.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τους ανθρώπους που δεν διστάζει να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά και τον άνδρα της στo instagram, είτε βρίσκονται στην Αθήνα στο σπίτι τους, είτε όταν φεύγουν για διακοπές, όπως στην Αρχαία Κόρινθο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Οι αναρτήσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή από την Σαντορίνη

Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά - δες'' το Σάββατο 25/3 με την παρουσιάστρια να μιλάει πολύ ανοιχτά και εξομολογητικά για το κομμάτι της μητρότητας με την ίδια να κρατάει σήμερα στην αγκαλιά της 3 παιδιά.

Το ταξίδι ωστόσο της Σταματίνας μέχρι να γίνει μητέρα και να φέρει στον κόσμο την κόρη της, την Νάγια δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, μιας και είχε περάσει - όπως πολλές γυναίκες - από τη διαδικασία των αποτυχημένων κυήσεων.

Σε αυτές λοιπόν αναφέρθηκε μέσα από την παρούσα συνέντευξη η Τσιμτσιλή, κάνοντας ευρέως γνωστό, πως έχει χάσει 2 παιδία περιγράφοντας όλα τα συναισθήματα, που βίωσε εκείνη την περίοδο των αποβολών (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Τσιμτσιλή για το Θέμη Σοφό).

«Επειδή εγώ το έζησα δύο φορές διαδοχικά τη μία μετά την άλλη και πριν κάνω παιδί, ήταν λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη γρήγορα, επειδή έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα και χωρίς καν να το προσπαθήσω, όταν λοιπόν απέβαλα θυμάμαι ότι σοκαρίστηκα, αλλά επειδή ο γιατρός μου είναι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος, με τον οποίο έχουμε και φιλική σχέση, μου είπε...Σταματίνα μου πια δυστυχώς περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς...δεν πειράζει πες ένα ευχαριστώ στη φύση, γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μη συνεχιστεί κάποια εγκυμοσύνη, γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα, οπότε προχωράμε και όλα.. το σημαντικό είναι ότι μένεις και εύκολα έγκυος!

Οπότε δε σου κρύβω, ότι την πρώτη φορά στεναχωρέθηκα, αλλά το διαχειρίστηκα και προχώρησα. Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι εκεί θέλω να σου πω, ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου, εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου, ότι δε μπορεί να είναι τυχαίο κάποιο πρόβλημα έχω...κάτι, που δεν έχω βρει, κάτι που δε μου το λένε, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι πιθανότητες του να συμβεί κάτι τέτοιο back to back δεν είναι μεγάλες.

Δε σου κρύβω ότι εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις, που μπορεί να φταίω, τι μπορεί να έχω κάνει λάθος, μπήκα σε διαδικασία εξετάσεων...ο γιατρός μου προς τιμήν του επέμενε πως έτυχε και αφέσου...η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας και τελικά πήγαν όλα καλά!

Απλά θέλησα να μιλήσω ανοιχτά γι αυτό, από όταν είχε συμβεί, γιατί κατάλαβα και από εμένα ότι εμείς οι γυναίκες πάντα, όταν κάτι πάει στραβά το προσωποποιούμε....μπορεί να τύχει, ακούμε το γιατρό μας και όλα θα πάνε καλά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.