Πασχάλης Τσαρούχας: «Έχουν καταγγείλει και στο ΣΕΗ πράματα και θάματα ενώ...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τον Αλέξη Γεωργούλη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πασχάλης Τσαρούχας: «Έχουν καταγγείλει και στο ΣΕΗ πράματα και θάματα ενώ...» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τον Αλέξη Γεωργούλη

Ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε μιασυνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time. Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, που έχει συγκλονίσει τόσο τον χώρο της πουκριτκής, όσο και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε επίσης: «Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν τον γνωρίζω, γνωρίζω πολύ καλά όμως ότι έχει...» - Η αποκάλυψη του Τσαρούχα μετά τον "σάλο" για το βίντεο με την Βανδή

Οι δηλώσεις του Πασχάλη Τσαρούχα για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Δε γνωρίζω να απαντήσω, μόνο όσα έχουμε ακούσει όλοι. Η πολύ σκληρή εμπειρία μου, των τριών χρόνων στο Πειθαρχικό του ΣΕΗ, της επαφής μου με την Εισαγγελία, με έκανε πάρα πολύ επιφυλακτικό και προσεκτικό. Έχουν έρθει και σε εμάς υποθέσεις που κατήγγειλαν πράματα και θάματα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε συμβεί τίποτα. Αυτό δε σημαίνει ότι λέω πως δεν είχε γίνει τίποτα..

Μακάρι να μη συνέβαιναν, είναι άσχημα και για όσους τα έχουν υποστεί και για όσους τα έχουν διαπράξει γιατί και για να τα διαπράξεις, κάτι σου συμβαίνει, δε μπορεί να είσαι εντάξει, κανονικός, να έχεις σώας τας φρένας – επίσης και για όσους καλούνται να τα διαχειριστούν όταν έρχονται στην επιφάνεια. Δε μπορώ να πω κάτι για τον Αλέξη, γιατί δεν ξέρω», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η συγκίνηση της κολλητής φίλης του Αλέξη Γεωργούλη

Σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι παραμένουν τις τελευταίες μέρες φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς του Αλέξη Γεωργούλη, μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του για ξυλοδαρμό και βιασμό μιας 38χρονης γυναίκας.

Μια κολλητή του φίλη, το πρωί της Πέμπτης 27/4 μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και στην δημοσιογράφο, Ελένη Παπαδόγια "λύγισε" κατά την διάρκεια της συζήτησής τους.

«Έχω στενοχωρηθεί απίστευτα πολύ. Είναι κάτι που δεν το πιστεύω ούτε για αστείο. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη που βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Το βάζω για ελάχιστους ανθρώπους. Είμαι διατεθειμένη να καταθέσω οπουδήποτε για τον Αλέξη, είμαι τόσο σίγουρη!

Είναι ένας άνθρωπος που δεν πειράζει κουνούπι, όχι να κάνει αυτό το πράγμα σε γυναίκα… Πόσω μάλλον, πολύ πριν γίνει επώνυμος, οι γυναίκες ήταν ένα κομμάτι το οποίο δεν του έλειπε. Δεν ήταν ένας άνθρωπος που χρειαζόταν να κυνηγήσει ή να παρακαλέσει ή να μπει σε μία τέτοια διαδικασία.

Δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά, μου φαίνεται παράξενος ο τρόπος που έγινε. Δηλαδή αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο, θα το κάνεις στην κοπέλα που είναι η δικηγόρος της Ευρωβουλής στο εργασιακό της περιβάλλον. Τον πήρα όταν το έμαθα, ξέρει ότι είμαι εκεί και θα τον στηρίξουμε κι εκείνον και τους δικούς του. Είμαι τόσο σίγουρη για τον Αλέξη, σαν να είμαι εγώ. Άπειρες φορές έχει τύχει να διαφωνήσουμε σε κάτι και εγώ είμαι πιο έντονη από αυτόν και μου λέει "καλά δεν βαριέσαι να μιλάς μόνη σου και να τσακώνεσαι; έλα τώρα πάρε με μια αγκαλιά". Και να θες να τον νευριάσεις, δεν μπορείς. Είναι η πιο υστερόβουλη και κακόβουλη πράξη που θα μπορούσε να γίνει εναντίον του.

Όταν θα του δοθεί η δυνατότητα να μιλήσει, ξέρω ότι θα αναστραφεί όλο αυτό και μπορεί για λίγο καιρό να είναι δύσκολο αυτό που του συμβαίνει αλλά μετά είμαι σίγουρη ότι όχι, δεν θα τον αγγίξει.

Εγώ συγκινούμαι και στενοχωριέμαι για εκείνον, όχι γι’ αυτό που του συμβαίνει τώρα. Είναι υπέροχος, τον αγαπάω πάρα πολύ, η αλήθεια θα λάμψει και όλο αυτό το κλίμα θα αντιστραφεί πολύ σύντομα», είπε χαρακτηριστικά η κολλητή φίλη του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος εντωμεταξύ έστειλε τρίτη επιστολή στο Ευρωκοινοβούλιο.