«Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν τον γνωρίζω, γνωρίζω πολύ καλά όμως ότι έχει...» - Η αποκάλυψη του Τσαρούχα μετά τον "σάλο" για το βίντεο με την Βανδή

Στο πλευρό του ηθοποιού!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες, πρώτο θέμα συζήτησης είναι το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα, την ώρα που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, όπως και τα φιλιά και τα "πιασίματά" τους πάνω στη σκηνή και μπροστά σε όλο τον κόσμο. Άλλοι τους επικροτούν που ζουν τον έρωτά τους ανενόχλητοι (δείτε εδώ την απάντηση της Μελίνας Νικολαϊδη για την μητέρα της), ενώ υπάρχουν και ορισμένοι οι οποίοι δυσανασχετούν με την εικόνα τους και θεωρούν πως θα έπρεπε να "μαζευτούν" (δείτε εδώ την ανάρτηση της πρώην του ηθοποιού).

Η ίδια η τραγουδίστρια, βέβαια, έδωσε στο youweekly την απάντησή της σε όλους όσους την κατακρίνουν και έκλεισε στόματα: «Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση».

Στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη ο Πασχάλης Τσαρούχας μετά τον σάλο με το βίντεο της Βανδή

Το ζήτημα, όμως, δεν έχει κλείσει τελείως για κάποιους και συνεχίζουν να μιλούν για την σχέση των δύο αγαπημένων προσώπων της ελληνικής σόουμπιζ. Γι' αυτό και ο Πασχάλης Τσαρούχας, ένας άνθρωπος ο οποίος δεν συνηθίζει να τοποθετείται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, θέλησε να εκφράσει την άποψή του, παίρνοντας το μέρος του ζευγαριού και συγκεκριμένα του Βασίλη Μπισμπίκη.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δύο προτάσεις, αναφέροντας πως μπορεί να μην έχει προσωπικές σχέσεις με τον ηθοποιό, αλλά θεωρεί πως οφείλει να συμπεριφέρεται όπως αισθάνεται, καθώς αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.

«Τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν τον γνωρίζω. Γνωρίζω πολύ καλά όμως ότι έχει δικαίωμα να κάνει αυτό που αισθάνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του και συγκέντρωσε πληθώρα like και σχολίων, κάτω από την ανάρτησή του.

Πασχάλης Τσαρούχας για Βανδή & Μπισμπίκη