Ζήνα Κουτσελίνη: «Έβαλε λίγο παραπάνω το...» - Το σχόλιο της για τον Γιώργο Καράβα

«Εως τώρα έχει υπηρετήσει ένα συγκεκριμένο format»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: «Έβαλε λίγο παραπάνω το...» - Το σχόλιο της για τον Γιώργο Καράβα

Το πρωί της Κυριακής (30/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προωλήθηκανοι δηλώσεις που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή του Mega, για όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε λόγο και για το σκάνδαλο που έχει προκύψει με τον Γιώργο Καράβα.

«Με πετυχαίνεις σε μία φάση στην οποία είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που έχουμε την συνεργασία, οπότε καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο.

Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και διάφορες άλλες κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο τρίμηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, έγινε το live του τελικού, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του.

Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για τον Γιώργο Καράβα

«Είδα έναν Γιώργο Κάραβα πολύ γλυκό. Σε αυτή του τη δήλωση έβαλε λίγο παραπάνω το “εγώ” του, αλλά νομίζω ότι στο βάθος ο Γιώργος αυτό που ήθελε να πει είναι ότι είναι έτοιμος να παρουσιάσει μόνος του μια εκπομπή. Αυτό που έχει υπηρετήσει μέχρι τώρα είναι ένα συγκεκριμένο format, λέει την γνώμη του σε σχέση με τη μόδα, το αντικείμενό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι παρουσιαστής.

Ναι μεν είναι στο κομμάτι της μόδας, που οποίο κατέχει, αλλά αλλιώς λέω στον κόσμο “Καλησπέρα, είμαστε σήμερα εδώ θα σας πούμε την μόδα” κι άλλο να με βάλεις και να μου πεις “τι κάνεις σήμερα; πως την βλέπεις αυτή την κοπέλα” και να σου απαντήσω πως βλέπω την κοπέλα», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.