Με φούξια στενό φόρεμα και ψηλοτάκουνα - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα για τα γενέθλιά της

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το "δώρο" που της έχει τάξει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με φούξια στενό φόρεμα και ψηλοτάκουνα - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα για τα γενέθλιά της

Δευτέρα 1/5 σήμερα και η Κατερίνα Καινούργιου έχει τα γενέθλιά της! Η αγαπημένη παρουσιάστρια κλείνει τα 38 της χρόνια και μπήκε με ενθουσιασμό στο πλατό του ALPHA και του Super Κατερίνα, φορώντας ένα στενό μίνι φόρεμα σε φούξια χρώμα που της ταιριάζει απίστευτά, καθώς δείχνει σαν Barbie.

Αμέσως αντίκρισε το στολισμένο πλατό με τα μπαλόνια και την τεράστια και τριώροφη τούρτα που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της και φανερά συγκινημένη, άρχισε να ευχαριστεί έναν έναν τους φίλους της πλέον για την αγάπη που της δείχνουν.

Η εντυπωσιακή έκπληξη για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Καλής σας ημέρα αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Δευτέρα 1η Μαϊου, 10:02 πρώτα λεπτά και πραγματικά θα το πω, ευχαριστώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου. σας ευχαριστώ όλους που έχετε φτιάξει ένα τόσο υπέροχο πλατό για τα γενέθλιά μου», είπε αρχικά η παρουσιάστρια μπαίνοντας στο πλατό.

Και στη συνέχεια, σχολιάζοντας τα μπαλόνια με την ηλικία της, δήλωσε: «Δεν έχω πρόβλημα, το λέω. Χθες με έπιασαν λίγο το ψυχολογικά μου, ότι μεγαλώνω, κοντεύω τα 40, μας πιάνουν αυτά που και που, αλλά μετά λέω 38, είμαι καλύτερα από ποτέ, δεν με νοιάζει, τέλεια!».

Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε με χιούμορ: «Υπάρχουν και χειρότερα».

Διαβάστε επίσης: «Είχα παραπανίσια κιλά, μεγάλη γαμψή μύτη και...» - Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για την δύσκολη εφηβεία

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Λίγο αργότερα, μάλιστα, βγήκε στον αέρα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θέλησε να της ευχηθεί, ενώ αποκάλυψε σε όλους ποιο είναι το "δώρο" που της έχουν τάξει με τον Θέμη Σοφό (δείτε εδώ πώς ευχήθηκε στην κόρη της που έχει επίσης γενέθλια σήμερα).

«Κατερίνα μου, είσαι σαν 18 κοριτσάκι μου. Χρόνια πολλά! Το κορίτσι του Μάη. Θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα, να σε χαιρόμαστε. Για μένα αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική, γιατί έγινα για πρώτη φορά μανούλα. Η κόρη μου έχει το ίδιο ζώδιο και τον ίδιο ωροσκόπο με την Κατερίνα, ταύρος με λέων.

Κουκλάρα μου, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι γερή, να είσαι τυχερή, να είσαι ευλογημένη, να είσαι ευτυχισμένη, να έχεις στη ζωή σου ό,τι θες, ό,τι επιθυμείς, ό,τι ονειρεύεσαι. Μπορεί καμία φορά να δείχνεις πιο αυστηρή, αλλά είσαι ένα πολύ ευαίσθητο και γλυκό πλάσμα. Να έχεις πάντα την επιμονή και το πείσμα του ταύρου που τα καταφέρνει όλα και εύχομαι αυτή η χρόνιά να είναι η πιο σημαδιακή της ζωής σου σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε η παρουσιάστρια του Happy Day.

«Ευχαριστώ πολύ, με συγκίνησες. Περιμένω αυτό που μου έχετε τάξει με τον Θέμη Σοφό», της απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια να λέει: «Εννοείται, τον καλύτερο δικηγόρο. Είναι αδέσμευτος και θέλει να δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με ένα τέτοιο πλάσμα».

Πώς της ευχήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού

Οι ευχές του Νίκου Παπαδάκη

Η έκπληξη της νονάς της

Το δώρο της Εύης Δρούτσα

Η στιγμή που έσβησε τα κεράκια

Η εμφάνιση του Χρήστου Αντωνιάδη

Η είσοδος του Νίκου Κοκλώνη