Η μικρή Νάγια έκλεισε τα 10: «Έσπασαν τα νερά εντελώς αιφνιδιαστικά και ήρθε το κοριτσάκι μας...» - Η τρυφερή αφιέρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Και στον Γιάννη και στην Μαίρη, μην έχω ζήλιες τώρα στο σπίτι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η μικρή Νάγια έκλεισε τα 10: «Έσπασαν τα νερά εντελώς αιφνιδιαστικά και ήρθε το κοριτσάκι μας...» - Η τρυφερή αφιέρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Μπορεί σήμερα, Δευτέρα 1/5, να είναι πρωτομαγιά, ωστόσο κάποιες από τις εκπομπές προβάλλονται κανονικά και ανάμεσα σε αυτές είναι και το Happy Day στο κανάλι του ALPHA. Μάλιστα, η έναρξη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και όλη η ομάδα της ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού βγήκαν στη φύση, έφτιαξαν το στεφάνι τους και άκουσαν την μουσική τους για να ανέβει το κέφι.

Διαβάστε επίσης: Τι φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για μια βόλτα με την οικογένεια της στα στενά της Σαντορίνης

Η αφιέρωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της κόρης της στον αέρα του Happy Day

Λίγο αργότερα, όμως, η παρουσιάστρια, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την μεγάλη της κόρη, Νάγια, η οποία έχει τα γενέθλιά της σήμερα και γίνεται 10 ετών. Έχει μεγαλώσει πολύ και η μητέρα της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πότε πέρασε ο καιρός. Ωστόσο, δήλωσε πως είναι πραγματικά περήφανη για το κορίτσι που βλέπει να μεγαλώνει μπροστά της και για τον χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει.

«Με βλέπει η κορούλα μου τώρα. Πριν κοιμόταν όταν της έκανα την πρώτη αφιέρωση, γιατί δεν έχει σχολείο. Η Νάγια μου, το κοριτσάκι μας το πρώτο, γίνεται σήμερα 10 ετών, παιδιά. Πριν από 10 χρόνια, Μεγάλη Τετάρτη ήταν τότε, έσπασαν τα νερά εντελώς αιφνιδιαστικά και ήρθε το κοριτσάκι μας, που βιαζόταν να μας γνωρίσει κι εμείς φυσικά να γνωρίσουμε εκείνο.

Κι έτσι βιάζεται. Είναι δυναμική, βιαζόταν μετά να περπατήσει, να μεγαλώσει, είναι ένα πλάσμα που λατρεύω όπως και όλα μου τα παιδάκια και ήθελα να της κάνω μια γλυκιά αφιέρωση, γιατί πάντα στα γενέθλια της δεν έχει σχολείο και δεν μπορεί να είναι με τους συμμαθητές της, να πάει τα γλυκάκια της. Οπότε σου έρχεται αυτό το στεφανάκι μετά Νάγια! Σ’ αγαπώ πολύ! Και στον Γιάννη και στην Μαίρη, μην έχω ζήλιες τώρα στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά με χαμόγελο στον αέρα.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για το σάλο με τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα: «Στενοχωρήθηκα που...»